Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 06, 2008, 12:22:06 ÖÖ
valla 1 yıldır ben dilarayı anlayabilmiş değilim sen daha kaç dk hiç anlayamazsın özdemir abi( abi dedim ama sen desem çok cıvık siz diyincede çok resmi oluyodu :P)

o an aklınıza geleni söyleyinki bakış açınızı ölçmüş oluruz hem bize kadar... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 12:21:08 ÖÖ
nasıl yani.... 
yani diyrum direkt teşhisi koydun evet bi doktora görünsem iyi olur yalnız bu doktor ne doktoru olur bilemicem :P

deli doktoru..benim amcamlar bakırköyde bi ara gelde gezelim!! yaril:)

fevziş

iyi geceler arkadaşlar ben kaçtım Allaha emanet olun  byby:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 06, 2008, 12:23:00 ÖÖ
yakomozlu gece yolculuk hazırlıkları bitti mi

walla kardeşim bir sorun var ;D yaw bana bavul lazım sende varsa göndersen yaw herşey hazır o eksik ne yapacağız bilmiyorum  ::) büyük bir bavul olması lazım...

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 06, 2008, 12:24:24 ÖÖ
deli doktoru..benim amcamlar bakırköyde bi ara gelde gezelim!! yaril:)
ha ha ve ha kızım git be asıl senin oraları bi gezmen lazım benimkisi şakaydı :D ben gayet normalim anormal olan sensin senden çok çekcem ya neyse :D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 12:27:30 ÖÖ
ha ha ve ha kızım git be asıl senin oraları bi gezmen lazım benimkisi şakaydı :D ben gayet normalim anormal olan sensin senden çok çekcem ya neyse :D

peki resimdeki sizmisiniz  ya:) ....

talay68

aaa ayıp ettin  bende var sana verirdim ama bende 2 hafta sonra türkiyeye gidecegim kusura bakma  utanan:)

dielosch

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 06, 2008, 12:28:34 ÖÖ
peki resimdeki sizmisiniz  ya:) ....
benm resmimdeki öffff bıktım ya biride Bill i görünce erkek sansa şaşıcam hayır o Tokio Hotel gurubunun solisti BİLL KAULITZ öfff bıktım yani :D

talay68

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 12:23:37 ÖÖ
gizem gizem gizem yarındna sonra ( kendime çok büyük kötülük ediyorum ama olsun dostluk böyle günlerde lazım olur :D ) konuşmadan duramıcaksın habire bişi sölüceksin hele bi şu kurslara gidelim bak noluyor bu arada ya spring nicht i bi daha dinle yaa orda öle sölüoo Bill yada benim kulaklarımdada mı bi sorun var :D

öncelikle bu mesajdan hiçbişey anlamamıştım ama msndeki derin açıklamaların için teşekkür ediyorum yaril:)[quote
Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 12:27:30 ÖÖ

ayrıca ben oraları çok gezdim pek benlik bişey yok yaril:)

gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:08:28 ÖS
evet bende bağırırdım ama kızım bağırınca kötü oluyorum baba artık in uçaktan diyo bugünde o yuzden uçak göstermemeye çelışıyorum ??? :(

Kiyamam ya ben bilirim acisini zor ama sabirli olmaya calisin ya  :'( :'( :'(

Merhabalar bu arada arkadaslar...

yakamozlu_gece

yok siz ben değilim deseydiniz tahmin edecekdim aynı bu resime benzeyin birisini görmüşdüm bir yerdede ;D o sandım...
iyiki siz olduğunuzu açıkladınız.....  cofe:)

talay68

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 12:30:15 ÖÖ
benm resmimdeki öffff bıktım ya biride Bill i görünce erkek sansa şaşıcam hayır o Tokio Hotel gurubunun solisti BİLL KAULITZ öfff bıktım yani :D
resimde biraz tuhaf çıkmış ama Allah var güzel söylüyor

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 06, 2008, 12:31:33 ÖÖ
öncelikle bu mesajdan hiçbişey anlamamıştım ama msndeki derin açıklamaların için teşekkür ediyorum yaril:)
ayrıca ben oraları çok gezdim pek benlik bişey yok yaril:)

sen geziceğin yerleri iyi ayarlıyamamışsındır gizemciğim sen tekrar bi git belki kendine göre bi kuytu köşe bulursun yada vazgçtm ya şimdi gidersin seni geri alamam ordan sonra tek başınada almanya çekilmez be güzelim lazımsın sen bana :D

yakamozlu_gece

gece lerin prensesi gece hanımlar geldiler hoşgelmişler.... :)
nasılsınız gece hanım....

...mystery...

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 06, 2008, 12:33:11 ÖÖ
resimde biraz tuhaf çıkmış ama Allah var güzel söylüyor
haha yaşasın sonunda tokio hotel hakkında önyargısız biri yaşasııııııın