Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 06, 2008, 12:45:27 ÖÖ
bakıyorumda yakomozlu gece foruma yeni üye olan arkadaşlarımızı hiç sorgulamamışsın      ,
bana yapmadıgınızı bırakmamıştınız      
merak etme olacak.... cofe:)

olucak derken?? ben sıramı savdım sanırım ;D

talay68

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 12:46:13 ÖÖ
hehe hiç bilmiyordum bence o kadar kişi üye oluyor hepsiyle uğraşılıyor mu çok uğraştırıcı :S
evet bıkmayıp usanmayıp yapıyorlar bunu bana ne çektirmişlerdi özellikle yakomozlu gece  tickoff:)  tickoff:)  tickoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 06, 2008, 12:46:47 ÖÖ
kimdi kızgın benmi Allah Allah hatırlamıyorum ben sorgulamamışdır seni...  utanan:)
yoksendn özdemir abi hatta sanırım kırşehir7 niye sorguluyosun kızı hemde öyle kızgın kızgın demişti 7-8 sayfa arkada var sanırım çok iyi hatırlıyorum çünkü o gün ilk defa laf lafı açıyora mesaj yazmıştım ;D

yakamozlu_gece

hmmm bakarmısın ne kadar kinci yaw kelimeleri bile hatırlıyo  utanan:) ...
ok. sen geçmişsin sınıfı ama bak... ;D

talay68

neyse arkadaşlar size iyi geceler ben gidiyorum görüşmek üzere  ya:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 06, 2008, 12:55:11 ÖÖ
neyse arkadaşlar size iyi geceler ben gidiyorum görüşmek üzere  ya:)

iyi geceler kardeşim saol.....

...mystery...

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 06, 2008, 12:53:43 ÖÖ
hmmm bakarmısın ne kadar kinci yaw kelimeleri bile hatırlıyo  utanan:) ...
ok. sen geçmişsin sınıfı ama bak... ;D
yok ben kinci değilimdir çok gülmüştüm ondan hatırlıyorum bide hafızam güçlüdür ;D

dielosch

ben çıkıyorum iyi geceler :D kaçmıyorum yanlış anlamayın :D sadece gözlerim kapanıyor çok yorgunum yarın görüşürüz gizem canım arkadaşım :D umarım geç kalmazsın sen şimdi uyumucam diyorsunda normal uyuduğunda 1 de kalkıyorsun eyvah yandık ben seni yine çaldırıyımda nolur nolmaz hadi eyvAllah :D

...mystery...

iyi geceler talay68 k.i.b. Bye

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 12:56:55 ÖÖ
ben çıkıyorum iyi geceler :D kaçmıyorum yanlış anlamayın :D sadece gözlerim kapanıyor çok yorgunum yarın görüşürüz gizem canım arkadaşım :D umarım geç kalmazsın sen şimdi uyumucam diyorsunda normal uyuduğunda 1 de kalkıyorsun eyvah yandık ben seni yine çaldırıyımda nolur nolmaz hadi eyvAllah :D
vay vay vay sen ve bana canım arkadaşım haa kafana bişeymi düştü senin?? neyse hadi sen yat uyu ben yarn kalkarım annem evde kaldırır beni söyledim geçte kalmam sende beni çaldırma çok sinirim bozuluyo titreşimde komidinin üstünde kulağımın dibinde dırr dırr dırr çok kötü oluyorum bigün fırlatıcam diye korkuyorum hadi bb çok tuttum seni ;D

...mystery...

bişey sorucam duygu o konuya yazmıyım dedim belki konuyu katlederiz diye

ya valla hic sorma benimde canim hepiki gundur acayip cikolata cekiyor . hep diyorumki bugun yiyeyimm...
ama tabii bi iftar oluoo saldirioz yemeklere  sonra karin sisiyoo insanin yiyesi bile gelmioo 
ama bugun hic kacari yok yiycem vallaaaa 

demişsin merak ettimde yedin mi??? ;D bu arada nasılsın?? ;)

...mystery...

aslında ne gereksiz bi merak ama merak ettim işte :)

jentzsch

gece

jentzsch

Sagol iyiyim gece.Sizler nasilsiniz?

gece

Kendi adima ben iyim sükür ne olsun iste Gurbette Ramazan moduna girmeye calisiyoruz :)

jentzsch

Allah yardim etsin..Almancax ne alemde görmeyeli?  cofe:)  ;D