Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevziş

yaril:) yaril:) funny:) funny:) kop:) kop:)
olur sende birgün uyutan olursun  okey:)

dielosch

inşAllah :D bir an önce büyümek istiyorum :D yada istemiyorum ama ya valal hiç bilmiyorum en iyisi zamana bırakmak o karar versin napcağına bana :)

fevziş

hayırdır niye bu kadar çok büyümek istiyorsun ki bu yaşın keyfini çıkar hakkatten kaç yaşındasın  ???

dielosch

15 :D yalnız uyutulanlar grubunda olduğum için uyumaya gönderiliyorum herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum :D

fevziş

bugün senden benden başka kimse yok herkes erken uyudu herhalde byby:)

fevziş

gece

Almancax slm nasilsiniz . :)
Yakamoz yanlis anladin ya ben yaz aylarindan bahsettim Renksizdi derken  :-\ :-[ ::)
sen yoktunki dikkatli oku son zamanlarda arkasdaslar  toparlaniyoruz demistim  :-\

fevziş

iyi geceler ama kimseler yok malesef herkes uyudu heralde yaril:)

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 06, 2008, 06:35:57 ÖS
slm.alk. arkadaşlar naber nasılsınız yaw....ses soluk kimseler yok nerelerdesiniz....

Ben geldim sen kactin küstün galiba bana :( :-\ :-[

yakamozlu_gece

slm gece renk siz arkadaşlarından biri geldi kusura bakma renk sizim ama naber.... :(

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 11:15:37 ÖS
hayır delimisin ben hep takıcam dedim daha bir gün olmadan çıkarırmıyım :P
iyi bari çıkarmadığını bildiğim halde sordum işte ayrıca hayır deli değilim dance:)

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 06, 2008, 11:57:40 ÖS
slm gece renk siz arkadaşlarından biri geldi kusura bakma renk sizim ama naber.... :(

Yanlis anlamissin ya renksiz bir yazdi demek istedim sende yoktunki son zamanlarda görüsüyoruz burda degilmi  :-\ :-[ ::)

yakamozlu_gece

yani biizimde renk imiz var demi rek katabiliyoruz.... ::) ::)

fevziş

bize slm veren yok neyse iyi geceler arkadaşlar :'(

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 07, 2008, 12:03:43 ÖÖ
yani biizimde renk imiz var demi rek katabiliyoruz.... ::) ::)

Elbette !Yakamoz  sen döndün muhabbet basladi kimse olmassa sohbet olurmu olmaz demi yanlis anlama ama bunda alinicak bir durum yok
yaz boyunca kimseler yoktu sen dahil ben hep geldim bazen iki kisi üc kisi okadar ben aslinda onu kastedttim
sen yanlis anladin nerdeyse iki haftadir sen de yaziyorsun haraketlenmeyi farketmissindir zaten  ::)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 07, 2008, 12:04:49 ÖÖ
bize slm veren yok neyse iyi geceler arkadaşlar :'(

çok üzgünüm kardeşim özür dilerim bak gece arkadaşı küstürdük ama görmedim daha yeni gelmişdim ben  :'( :'( :'( :'(

yakamozlu_gece

zaten biliyorum şaka yaptım sana gece ablacığım...  dance:) dance:) dance:)