Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevziş

çok şükür fark edildim o kadar küçük değilim aslında ama neyse kop:)

gece

Ya özürdierim bir arkadasimin gönlünü alayim derken digerini kirdimmi pardon ya iyi aksamlar fevzis nasilsin ...

fevziş

iyiyim ablacığım taşekkür ederim sen nasılsın inşAllah iyisindir (sadece şaka yapmıştım kırılmadım ) alkis:) okey:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 07, 2008, 12:16:29 ÖÖ
çok şükür fark edildim o kadar küçük değilim aslında ama neyse kop:)
kusura bakma kardeşim ama yani göremedim yaw... naber nasılsın iyimisin..... cofe:) cofe:)

fevziş

teşekkür ederim iyiyim sende iyisindir inşAllah (olabilir sadece şakaydı abi) okey:)

gece

Iyiyilik arkadaslar sagolasiniz bugün cumartesiydi süper dinlendim bomba gibiyim pazartesiye enerji depoluyorum
hafta boyunca yogun oluyorum  hafta sonu dinlenmek icin firsat tabi ;) cofe:)

fevziş

doğru çalışanlar için hafta sonu sabırsızlıkla bekleniliyordur dinlenmek için cofe:)

duygu_0354_duygu

arkadaslarr cümleten herkesee slmlarrrrr....

yakamozlu_gece

gece

Aleyküm selam duygu hosgeldin :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 07, 2008, 12:44:29 ÖÖ
alk.slm nasılsın duygu
tesekkurler yakamozcum iyilik senden nbr?
bugun biraz gec girdim dedim bugun iftaar camiye gideyim orda  acayim. diyen senmisin önüme bilasiklari dayadilar yika babam yikaaa  ;D
ellerinden zor kactimm  funny:)

yakamozlu_gece

gece

Hepinize hayirli geceler hoscakalin :)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Eylül 07, 2008, 02:02:30 ÖÖ
Hepinize hayirli geceler hoscakalin :)

iyi geceler saol teşekkürler....

dielosch

bu saatte kimse yoktur ama selam diyim dedim e malum yarın okullar açılıyor bir daha girebileceğimi sanmıyorum ya birde bişi sorcam almanyada üniversite için neler gerekli ? sonra orda siz değil de onlar mı sizi bir eve yerleştiriyor öyle bişiler duymuştum yani evi sen seçmiyormuşsun ya biliyorum böyle bir konu var ama burası daha samimi geldiği için burda sorayım dedim kısacası bana almanyada üniversite hakkında hatta Berlin-Humboldt üni. hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim :D

(LALEZAR)

Allahın bereketi mağfireti rahmeti inayeti selameti üzerinize ve üzerimize olsun..

Ramazan ayının bereketi bizleri kuşatsın inş.bu ayı en iyi şekilde değerlendirebilmeyi,on bir ayın sultanına hakkını vermeyi nasip etsin mevla cümlemize.ve dahi ramazan bizi mübarek kılsın inş.

bir kaç gündür gelemiyorum,ramazan dolayısıylada biraz yoğunum,buradaki dostlarımı unuttuğum düşünülmesin,tüm samimi niyetimle dualarım buradaki sevdiklerim ve paylaşımı seven butün herkes için..

mevla yar ve yardıumcınız olsun..

dualarınızı eksik etmeyin..

müminim mümin kardeşine ettiği dua Allah katında reddedilmez hadisini unutmayalımm inş..

esselammmmm...

dielosch

bu arada Tokio hotel i desteklemek isteyenler vakit azaldı imzamdakileri yaparak destekleyebilirsiniz ...

teşekkürler...