Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wild_cobragirl

Hmm dediğin gibi yazmaya çekiniyorum. Ama denicem. Tavsiyen için sağol.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 08, 2008, 12:50:39 ÖÖ
Sende sagol.Bugün 7 saat temizlik yaptim.. Ne zor ismis bu ev isleri.. ;D

way kardeşim benim ev temizledin hee neden kimse yokmuydu evde.... ;D

rose_iz

benim vizem neden hala gelmio yaa 3 ayı geçtii:(( neymiş yıllık izindeymiş adamı 1 ay bekle neymiş nakil kağdı gelcekmiş 1 ay geçti kağıt yok yarın tekrar istencekmiş. bu almanytada türkiye gibi işleri aksatmaya başladı ama yaa:(  ( nakil kağdı arkadaşlar kafanızı karıştırmasın benim eşim doğduğuı yerden 2004 senesinde hamburga taşındığı için ordan gelecek nufus naklini bekliolarmış )

jentzsch

Yok malesef.Evi yeni tuttum.Daha tasinmadim zaten.Esimi bekliyorum tasinmak icin..

rose_iz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 08, 2008, 01:02:42 ÖÖ
way kardeşim benim ev temizledin hee neden kimse yokmuydu evde.... ;D
erkeklerde temizlik yapabiliomuş demek bunu ben,iim eşime okutmalıyım  dance:) dance:) dance:)

rose_iz

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 08, 2008, 01:05:46 ÖÖ
Yok malesef.Evi yeni tuttum.Daha tasinmadim zaten.Esimi bekliyorum tasinmak icin..
benim eşimde ew tutmak için beni beklio ee haliylede temizlikte beni bekliyor :( :) :D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 08, 2008, 01:05:46 ÖÖ

Allah hayırlı eder inşAllah kardeşim yeni evinizde nice mutlu yıllar sizle olur inşAllah...

jentzsch

Amin.Cümlemizin insAllah.. Sen geldin miydi Almanya'ya?

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 08, 2008, 01:10:42 ÖÖ
Amin.Cümlemizin insAllah.. Sen geldin miydi Almanya'ya?

aga 2 hafta sonra ordayım....aynı dert bendede var eşim evi tuttu temizlik yapacam bende....mağlum eşimde çalışıyo yaw ne yapayım... ;D

jentzsch

Valla bu bayanlar isini biliyor. ;D  Neyse bizde bahaneyle ev isleri ögreniyoruz.. (kendi kendimizi avutalim.)  funny:)

yakamozlu_gece

tabi canım ev işi yapmak bence sanat.... ;D

jentzsch

Sanat tabii. Bak ben cok iyi birikmis dag gibi bulasigi yikadiktan sonra ufacik bulasikliga bir seferde dizerim.Hic düsmez..1 hafta kalir.Bu bir sanat degil mi simdi.Ben bir sanatci degil miyim..?  ;D

wild_cobragirl

Tabii canım ev işini her zaman bayanlar yapmak zorunda diye bi zorunluluk yok. Erkeklerde pekala yaparlar. (yapsınlar bi zahmet) :D

jentzsch

Herkese iyi geceler. Hosca kalin.. byby:)

wild_cobragirl

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: wild_cobragirl - Eylül 08, 2008, 01:55:37 ÖÖ
İyi geceler  byby:)

resminiz harika.....neden bu tür resim kullanıyorsunuz sorabilirmiyim acaba....

wild_cobragirl

Neden resmin nesi varki bu tür diyorsun? :D