Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

siz değilsiniz sanırım...bir film den hatırlıyorum sanki o bayanıda....film lere karşı bir elektiriğinizmi var çokmu seversiniz....gibi demek istemişdim....  cofe:)

wild_cobragirl

Hmm aslında filmleri severim ama bu resmi seçmemde ki amaç kadın yada kız neyse nir polis oluşu. Bende küçüklüğümden beri hep polis olmak istemişimdir. Boyum ve fiziki her şartım uysa da malesef gözden kaybediyorum. Buda beni üzüyor ve kendimi bu şekilde teselli ediyorum denebilir.  okey:)

yakamozlu_gece

bu kadar aşık sınız bu işe ve halen izleri var ne diyeyim güzel cevap için ayrıca teşekkürler....

wild_cobragirl

Evet aşığım ama bana bir faydası yok malesef. Halen uğraşıyorum ama şimdi sevmediğim bir mesleği yapmaya zorlanıyorum. Öğretmenlik. Saygı duyarım güzel ve kutsal meslek ama bana göre değil. Ben heyecan ve hareketi severim, monotonluğu değil. Ama herşeyi Allah bilir o bana sağlam bir göz vermemişse birşey diyemem. Verdiklerine şükrederim sadece.

yakamozlu_gece

vermemişse derken yani bundada vardır bir hayır diye düşünün bence daha mantıklı...

wild_cobragirl

Bende o şekilde düşünerek kendimi avutuyorum. Yada avutmaya çalışıyorum. :) Herşeyde bir hayır vardır. Bakalım bizim hayrımız nasıl olacak (Allah bilir). Allah herkese hayırlı yazgılar versin...

İyi geceler... byby:)

yakamozlu_gece

yakamozlu_gece

merheba arkdaşlar hoşgelndiz nasılsınız.....  cofe:) cofe:)

dielosch

gizem ya nerdesin öff girsen artık şuraya :(

lengur

Herkese iyi akşamlar.Tatil bitti şimdi çalışmak zamanı.Bayağı yeni başlık var.Artık uzun kış geceleri yazacak çok zamanım  olur.

a_ysche

benden de herkese iyi akşamlar..inşAllah herkes iyidir ve herkesin ramazanı iyi geçiyordur..özlemişim burdaki sohbeti  utanan:)

yakamozlu_gece

a_ysche

hoşbulduk yakomozlu gece  ::)

nasılsın, ne var ne yok almancax ta?

yakamozlu_gece

teşekkürler kardeşim iydir....
ne olsun işte almancax bildiğin gibi ben varım ve bazı misafir arkdaşlar gelip gidiyo üye arkdaşlarda hep burdalar saolsunlar işte böyle.....

a_ysche

gelsede herkes birazcık sohbet etsek yaa  :D  :D

yakamozlu_gece

arkadaşlar hoşgeldiniz nasılsınız.....

jentzsch

Ben iyiyim.Sen nasilsin y.g.?  Bu arada isim neydi y.g.?