Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:13:42 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 22, 2008, 05:24:10 ÖS
Sizce Hirvatlar bizi kiskaniyormu ???  ;D ;D ;D ;D ;D

Sizce Rosetti ( Hakem ) kiskancliktan köpürüyormudur ?

Sizce bizi baska kimler kiskaniyordur ???  ;D ;D ;D ;D ;D

bence kimse türkleri cekemiyor.hepside kiskaniyolar.

aynen bende diyorum.

kiskananlar catlasin,kiskananlar catlasin

Her maci sunan spiker öyle mi olur ya.... Türkiye'nin maclarinda hep karsi takimin gol posisyonlarinda seviniyorlardi valla............... :( :(

esma 41

Türk kadınları kıskançlık konusunda bütün hemcinslerini geçti! ;D ;D

ABD`de yapılan bir ankete göre; her 10 Türk kadınından 4`ü eşini deli gibi kıskanıyor. Hatta anketlere cevap veren her 100 Türk kadınından 40`ı zaman zaman kıskançlık krizine girdiklerini de itiraf etmiş. Oranlar bazı ülkelere göre şöyle; Portekiz`de yüzde 36, Polonya`da yüzde 31, İspanya`da yüzde 30 ve Yunanistan`da yüzde 25. Araştırmalar sonucunda ortaya çıkan diğer ilginç sonuçlar ise şöyle:

İDEAL ERKEK MAVİ GÖZLÜ

* `İlişkide güzellik ve yakışıklılık kriteri nelerdir?` sorusuna verilen cevaplara göre,
* İdeal erkek olarak orta boylu, mavi gözlü, kısa, kahverengi saçlılar görülüyor.
* İdeal kadın ise mavi gözlü, orta boylu, balık etli kalın dudaklı olanları. Ayrıca kadınlarda omuzların hemen altına kadar uzanan kahverengi saçlar en çok tercih edilen saç tipi olarak belirtiliyor.

Sizce yukarda yazilanlar dogrumu sevgili türk bayanlari ve baylari ? ..  ;D

SEVGI-40

ben sadece cok sevdim insanlari kiskanirim onlari kimseyle paylasmak istemem.biraz bencilim galiba

3,14

Hihihihiih bencillik degildir ki o kiskanclik bence.. :) Ama bencillik payi da varmis gibi... ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 05:36:37 ÖS
Hihihihiih bencillik degildir ki o kiskanclik bence.. :) Ama bencillik payi da varmis gibi... ;D
;D ;D ;D ;D

3,14

esma 41

yaril:)

;D

Arkadaslar ilk resim biraz büyük.
Ama tam olarak okumanizi tavsiye ediyorum ...  ;D

RIBERY

hıç kımseyı kıskanmasam sevdıgım ınsanı kıskanırım ama kıskançlıgım bıraz var ya:)

esma 41

Alıntı yapılan: RIBERY - Eylül 10, 2008, 02:46:57 ÖS
hıç kımseyı kıskanmasam sevdıgım ınsanı kıskanırım ama kıskançlıgım bıraz var ya:)

Al benden de o kadar.  :)

almancacı

bence sözün özü seven insan sevdiğini kıskanır.bu,dozu fazla ve kırıcı olmadığı sürece hoştur.bir de başkalarını sahip olduğu şeyleri para,başarı...vb şeyleri kıskanma vardır.kıskançlığın bu yönü tabiki hoş karşılanmaz,hoşgörülemez.

RIBERY

rose_iz

kısknaçlık kötü bi duygu ama eşinin seni kıskanması güzel. bence kıslkançlık eşler arasında sewgi göstergesidirç yanlız pskopat  dercesinde olmayacak tatlı zarasız kıskançlıklar.

MuhaяяeM

Esma41'in gönderdiği resimlerin üsttekinden bişey anlamadım ama alttaki resim kıskançlık meselesini fazlasıyla aşmış bitirmiş :)

Bana göre aşk bir insana başkalarından çok daha yakın olma ve zamanının büyük bir bölümünü onunla geçirme yönünde engel olamadığımız şiddetli bir arzudur.Tabii bunun içinde karmaşık daha birçok faktör vardır heralde.Sanırım birini kıskanmak için illa ona aşık olmak gerekmez, insanlar arkadaşlarını da kıskanabiliyor.

Kıskançlığa neler neden olura bakarsak, izlenimlerimize göre insanlar eşlerini işlerinden bile kıskanabiliyor, neden onunla çok vakit geçiriyor da bana vakit ayırmıyor gibisinden.Kaybetme korkusu, kendine güvensizlik, karşıdakine güvensizlik (işte bu psikopatlık derecesine varır), küçük şetler de olsa paylaşılan şeylerin başkalarıyla da paylaşılması, başkalarının da ona sizin kadar olmasa da yakın olması ya da yakınlaşmaya başlaması, başkaları tarafından ona ilgi gösterilmesi .......... gibi faktörler insanları kıskançlığa sevkedebilir bence.
Fazlası insanın hem kendisini hem de karşısındakini rahatsız eder, ilişkiler kopma noktasına da gelebilir ama kıskançlığın kontrol edilebileceğini sanmıyorum :)
Bir de eşlerini ya da arkadaşlarını kıskandırmak için özel çaba harcayanlar vardır ki, aman Allah uzak tutsun öylelerinden :)

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Eylül 11, 2008, 03:39:53 ÖÖ
Esma41'in gönderdiği resimlerin üsttekinden bişey anlamadım ama alttaki resim kıskançlık meselesini fazlasıyla aşmış bitirmiş :)

Bana göre aşk bir insana başkalarından çok daha yakın olma ve zamanının büyük bir bölümünü onunla geçirme yönünde engel olamadığımız şiddetli bir arzudur.Tabii bunun içinde karmaşık daha birçok faktör vardır heralde.Sanırım birini kıskanmak için illa ona aşık olmak gerekmez, insanlar arkadaşlarını da kıskanabiliyor.

Kıskançlığa neler neden olura bakarsak, izlenimlerimize göre insanlar eşlerini işlerinden bile kıskanabiliyor, neden onunla çok vakit geçiriyor da bana vakit ayırmıyor gibisinden.Kaybetme korkusu, kendine güvensizlik, karşıdakine güvensizlik (işte bu psikopatlık derecesine varır), küçük şetler de olsa paylaşılan şeylerin başkalarıyla da paylaşılması, başkalarının da ona sizin kadar olmasa da yakın olması ya da yakınlaşmaya başlaması, başkaları tarafından ona ilgi gösterilmesi .......... gibi faktörler insanları kıskançlığa sevkedebilir bence.
Fazlası insanın hem kendisini hem de karşısındakini rahatsız eder, ilişkiler kopma noktasına da gelebilir ama kıskançlığın kontrol edilebileceğini sanmıyorum :)
Bir de eşlerini ya da arkadaşlarını kıskandırmak için özel çaba harcayanlar vardır ki, aman Allah uzak tutsun öylelerinden :)

Admin bey düsüncelerinize  katiliyorum.

>>>> Bana göre aşk bir insana başkalarından çok daha yakın olma ve zamanının büyük bir bölümünü onunla geçirme yönünde engel olamadığımız şiddetli bir arzudur.Tabii bunun içinde karmaşık daha birçok faktör vardır heralde.Sanırım birini kıskanmak için illa ona aşık olmak gerekmez, insanlar arkadaşlarını da kıskanabiliyor.>>>>>>

Bence cok dogru bir tespit olmus, tebrik ederim.   :)

>>>> Bir de eşlerini ya da arkadaşlarını kıskandırmak için özel çaba harcayanlar vardır ki, aman Allah uzak tutsun öylelerinden >>>>>

Ya böyle insanlar varmi gercekten?
Acaba böyle yaparak ellerine ne geciyor ?

SEVGI-40

Sahip olunanı koruma isteqinden kaynaklanan bir tutkudur

esma 41

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 16, 2008, 09:42:10 ÖÖ
Sahip olunanı koruma isteqinden kaynaklanan bir tutkudur

Ama asiri kiskanclik   olunca ...tam tersi oluyor.

Korumadan ziyade ... elindekini kovaliyorsun/kaciriyorsun.

Sonrada ahh vahhh diyoruz... 

Orta yolu bulmak lazim ...  :)

SEVGI-40