Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 11, 2008, 11:05:54 ÖS
arkadaslar vıze cıktıııııııııııııııııııı darısı bekleyenlerın basına ınsAllah en kısa zamanda alırsınız vızenızı
ay çok sewindim gözün aydın darısı bana inşAllah ama bi sorum olcak eşinin vatandaşlığı neydi acaba??? bide ilk nekadarlık vize vermişler. eee nezman gidiyorsun :) ne güzel bayrama eşinle beraber olacaksın. darısı bana bizlere inşAllah. tekrar tebrikler

fevziş

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 11, 2008, 11:05:54 ÖS
arkadaslar vıze cıktıııııııııııııııııııı darısı bekleyenlerın basına ınsAllah en kısa zamanda alırsınız vızenızı
ayyy çok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına inşAllah Allahım

gulsem

esım tc vatandası ben ızmırden basvurmustum bugun bugun sonucu ınternette yayınladılar pazatresı ben ızmıre gıdıp alıcam konsolosluktan ama ekım 3 te gıdıcem esım bayramı aılenın yanında gecır oyle gel dedı cok anlayıslıdır darısı senın basına ınsAllah en kısa zamanda sende esıne kavusursun

gulsem

hepınıze cok tsk ederım su anda hala bıle soktayım vızeyı elıme alana kadar ınanamam herhalde

rose_iz

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 11, 2008, 11:14:04 ÖS
hepınıze cok tsk ederım su anda hala bıle soktayım vızeyı elıme alana kadar ınanamam herhalde
vizeni almadın mı daha peki nasıl biliyorsun çıktığını???

gulsem

ızmırden basvuranların sonuclarını yanı vızelerın cıktıgını ınternette yayınlanıyo ordan ogrenıyosun konsoloslugun sayfası benımde barkot no bugun yayınladılar vızemın cıktıgına daır

rose_iz

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 11, 2008, 11:17:13 ÖS
ızmırden basvuranların sonuclarını yanı vızelerın cıktıgını ınternette yayınlanıyo ordan ogrenıyosun konsoloslugun sayfası benımde barkot no bugun yayınladılar vızemın cıktıgına daır
hadi hayırlı olsun gözün aydın. tekrar ama yukarda yazdığım sorularımadsa cvp verebilrimisn lütfen eş,nini vatandaşlık durumu falan özellikle.

gulsem

tc vatandası 4 hazıranda basvurmustum vızeye ne kadarlık verdıklerını pasapolu alınca ogrenıcem ama genelde 3 aylık verılıyo ordan uzatıyosun dıye bılıyorum

rose_iz

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 11, 2008, 11:26:29 ÖS
tc vatandası 4 hazıranda basvurmustum vızeye ne kadarlık verdıklerını pasapolu alınca ogrenıcem ama genelde 3 aylık verılıyo ordan uzatıyosun dıye bılıyorum
canım ya yukarda yazmışsın ben yeni gördüm kusura bakma tekrar:) bende 4 haziran başvurdum benimkide tc vatandaşı. hamburga gidince görüşelim irtibat koparmayalım muhtemelen yakınsak aynı kursa gidebilrizz.

rose_iz

gulsem

canım benım tabıkı goruselım hıc bır zaman umudunu kaybetme senınkıde gelıcek ınsAllah umutlu ol tamammı

rose_iz

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 11, 2008, 11:38:25 ÖS
canım benım tabıkı goruselım hıc bır zaman umudunu kaybetme senınkıde gelıcek ınsAllah umutlu ol tamammı
amin inşAllah canım.

fevziş

gulsem gerçekten çok sevindim inşAllah bizlerde mutluluğumuzu burdaki arkaşlarla paylaşırız

tecrübeli

roze hemşehri imişiz ya seninle...umarım yakın zamanda seninde vizen çıkar..

rose_iz

Alıntı yapılan: tecrübeli - Eylül 12, 2008, 01:30:32 ÖÖ
roze hemşehri imişiz ya seninle...umarım yakın zamanda seninde vizen çıkar..
inşAllah tecrübeli arkadaşım. hemşeri derken nereyi kasdettiğini öğrenebilirmiyim :)) hamburg mu?

tecrübeli

Alıntı yapılan: rose_iz - Eylül 12, 2008, 02:35:33 ÖÖ
inşAllah tecrübeli arkadaşım. hemşeri derken nereyi kasdettiğini öğrenebilirmiyim :)) hamburg mu?
HAYIR ordulu değilmisin?

geveze07

slm arkadaşlar benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.benim nişanlım alman birkaç aya kadar evleneceğiz fakat Almanyada mı Türkiyedemi bi,lmiyorum benim almanyaya çabuk gidebilmem için nerede evlilik işlemlerini yapmam gerekiyor ?nişanlım Bremende yaşıyor.maddi hiçbir sorunu yok .tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Herkesin Allah yardımcısı olsun. ??? ???