Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

naber nasılsın rose neden uyuyamadın sivrisineklermi uyutmadı yoksa ;D

fevziş

selam arkadaşlar herkese iyigeceler nasılsınız  görüşmeyeli clap:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 12, 2008, 10:57:30 ÖS
selam arkadaşlar herkese iyigeceler nasılsınız  görüşmeyeli clap:)

teşekkürler fevziş seen nasılsın ne ediyosun ne var ne yok yeğenim nasıl gözlerinden öperim.... cofe:)

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 12, 2008, 10:59:51 ÖS
teşekkürler fevziş seen nasılsın ne ediyosun ne var ne yok yeğenim nasıl gözlerinden öperim.... cofe:)
sağol abi ne olsun iyi olmaya çalışıyoruz yeğenin de uyuyo teşekkür ederiz babsını bekliyo dört gözle

yakamozlu_gece

ne zaman geliyo babası...

fevziş

bu ayın 25nde yola çıkıyo nasipse 2 veya 3 gün sonra burda olur inşAllah baktı biz gidemiyoruz o gelmeye karar verdi yaril:)

yakamozlu_gece

iyi gözünüz aydın Allah kavuşdursun.....formda kimseler neden yok kaç zamandır anlamıyorum pc lerinde sorun var sanırım arkadaşların yaw....

fevziş

sağol amin .....evet bi kaç gündür böyle kimseyi bulamıyorum nerdelerse iftar ağır geliyo heralde erkenden uyuyolar kop:)

yakamozlu_gece

walla öyle galiba banada öyle geliyo arada bir geliyolar bakıyom kayboluyolar o kadar....

fevziş

ben en geç 12 ye kadar bekliyorum gelen olurdaiki laf ederiz diye kimseden ses çıkmıyo bende kapatıp yatıyorum malum davulcumuz yok saati duymak zorundayım kop:)

yakamozlu_gece

bizim davulcu saolsun 3 de gelir kapıda horon teper ama ben yinede hiç uyumam sahura kadar uyursam kalkamayan tiplerdenimde  utanan:)

fevziş

valla ben ne yazıkki kalanlardanım ogun sahura kalkamadığımda da 2 de yatmıştım onedenle başımın ucunda telefon alarmını bile duymadım tickoff:)

yakamozlu_gece

sen telefona o zaman top sesi yükle top sesi ile uyanırsın...  yaril:) yaril:)

talay68

herkese iyi akşamlar  :zopa:  :zopa:

fevziş

dalga geçiyosun bak yıne bozuluyorum haaaaaaaaaa bugün 12.günü ve ben1 kere kaldım yaw
iyi akşamlar talay68 nasılsın

talay68

iyim sagolun siz nasılsınız fevziş hanım

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 12, 2008, 11:35:27 ÖS
dalga geçiyosun bak yıne bozuluyorum haaaaaaaaaa bugün 12.günü ve ben1 kere kaldım yaw
iyi akşamlar talay68 nasılsın

yok walla abla hani müziği duymamışsan birde top deneyelim dedim hani..  utanan:)