Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

gece kaç gündür yoksun nerdesin sen yaw....hasta falan değilsin demi dedik gece heralde ya hasta yada pc hastalandı ;D ne var ne yok nasılsın...

jentzsch

Iyidir Özdemir senden naber?

Gece sanada merhaba bu arada.. Nasilsin?

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 14, 2008, 12:01:48 ÖÖ
gece kaç gündür yoksun nerdesin sen yaw....hasta falan değilsin demi dedik gece heralde ya hasta yada pc hastalandı ;D ne var ne yok nasılsın...

simdi iyiym sagol ya evet biraz yogundum ve kücük rahatsizliklarim oldu simdi iyiym sükür ya siz naptiniz burda iki gün gelmedim ortaligi birbirine katmissiniz  ;D  cofe:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 14, 2008, 12:07:31 ÖÖ

teşekkürler saol timur iyiidir aynı devam....  cofe:)
öncelikle geçmiş olsun gece sen yoksun diye biraz cinlendik o kadar.....ama seni gördüm şuan normale döndüm....  okey:)

duygu_0354_duygu

selamm arkadaslar nealemdesiniz? özlemisem sizlerii Loooo
dance:)
keyifler nasil yerinde mi ? ::)

yakamozlu_gece

duygu sana giderken ne dedik biz çok özletme demedikmi yaw nerelerdesin sen.....

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 14, 2008, 12:07:31 ÖÖ

Cok özürdilerim farkedemedim mesajini dikkatim daginik kusuruma bakma iyilik diyelim ne olsun iste idare ...
Umarim sen iyisindir jentzsch ::)

jentzsch

Keyofler yerinde tepinioz iste biraktigin gibi..  clap:)   halayy:)   hiihi:)    ;D     Sende ne var ne yok??  okey:)

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Eylül 14, 2008, 12:33:06 ÖÖ
Cok özürdilerim farkedemedim mesajini dikkatim daginik kusuruma bakma iyilik diyelim ne olsun iste idare ...
Umarim sen iyisindir jentzsch ::)
VAllahi bu aksam keyfim cok yerinde..Hayirdir insAllah.Oynaysim var yaw :D   halayy:)  Haydaaaa   halayy:)   :haha:

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 14, 2008, 12:35:20 ÖÖ
VAllahi bu aksam keyfim cok yerinde..Hayirdir insAllah.Oynaysim var yaw :D   halayy:)  Haydaaaa   halayy:)   :haha:

aga dinlediğin müzikdendir ne dinliyosun şuan karadeniz horon havasımı yoksa ankara oyunlarımı ;D

gece

VAllahi bu aksam keyfim cok yerinde..Hayirdir insAllah.Oynaysim var yaw :D   halayy:)  Haydaaaa   halayy:)   :haha:

ee hayda ozaman  halayy:) dance:) yuppi:) alkis:)

jentzsch

Neset Ertas - Kesik Cayir.. :D   Sonra Ege türkülerine geccem,sonra rumeli..  ;D  Bugün halk müzigi dinleyesim geldi.. Haydaaaa  halayy:)   hiihi:)  

yakamozlu_gece

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 14, 2008, 12:37:16 ÖÖ
aga dinlediğin müzikdendir ne dinliyosun şuan karadeniz horon havasımı yoksa ankara oyunlarımı ;D

Ege türküleri dinliycekmis  haydaa bendende ozaman  halayy:) alkis:)

duygu_0354_duygu

VAllahi bu aksam keyfim cok yerinde..Hayirdir insAllah.Oynaysim var yaw :D   halayy:)  Haydaaaa   halayy:)   :haha:
aman aman ALLAH BOZMASIN valla...   yuppi:)
neyse sana iyi tepinmelerrrr  clap:)  clap:)  clap:)

duygu_0354_duygu

valla arkadaslar bende napayim 2 gundur yatak dösek yatiyorum  ya:)
pek giremedim almancak sa ...
ama valla simdi girdimde biraz kafam dagildiii dance:)
var miiiiiii beeeeeeeeeeeee ALMANCAX gibisiiiiiiiii  alkis:)  yuppi:) 
kur;) eee tabii yokkkkkkkkkkkkkkk

duygu_0354_duygu

eeee halayinnn basiniiii kimm tutuyoooooo   dance:)  halayy:)