Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

inşAllah kardeşim Allah sağlıktan eksik etmesin hasta olanlarada acil şifalar versin çok zor....yaz havası artık son koz larını oynuyo öğlen biraz sıcak oluyo ama akşam insan üzerine ceket takıyo yoksa soğuk....    okey:)

fevziş

evet aynen öyle sen almanyaya gittinmi yoksa hala buralardamısın hani vizen varya :'(

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 14, 2008, 05:40:22 ÖS
evet aynen öyle sen Almanyaya gittinmi yoksa hala buralardamısın hani vizen varya :'(

üzülme seninde olacak inşAllah vizen sıkma canını....ben haftaya gideceğim bakalım....Allah nasip ederse.....

fevziş

ne bilim gün geçiyo ramazan bitiyo ses seda yok ne bitmedik araştırmaysa anlamadım :embarassed:

fevziş

sana iyi yolculuklar umarım herşey gönlünce olur hangi şehre yolculuk byby:)

yakamozlu_gece

fevziş sanırım seni nüfustan tapu dan devlet su işlerinden tedaş tan falan araşdrıyolar yaw  ;D
emsland gıdıyorum...

fevziş

ya heralde mazAllah bomba ne atarım biyerlerine onun için bu kadar çok araştırıyolar  tickoff:)

yakamozlu_gece

bunlar seni çıkışta falanda 10 15 kişiyle takip altında ülkeden yollarlar heralde....

fevziş

ülkelerine gidim bidaha zor çıkarırlar çıkmayacam  tickoff:)

yakamozlu_gece

fevziş

gülme ciddiyim en az 2 sene yokum tr de ya:) ben öyle diyorum ama belli olmaz

yakamozlu_gece

orası bellı olmaz kardesım....
ne oldum demeyeceksın ne olacagım dıyecesın bakmısın bır at bakmıssın on yıl sonra burdasın.....
Allah ne verırse hayırlısın versın....

fevziş

zaten bende belli olmaz dedim

yakamozlu_gece

ama Allahtan bişey olmazsa sen bu bekleme stresiyle sanırım o ülkeden kolay kolay çıkmazsın  alkis:)  ;D

yakamozlu_gece

timur aga akşam bizi halay a taktın kendin kaçtın....    dance:) dance:)

fevziş

iyi geceler arkadaşlar kimler var bu gece alkis:)

fevziş

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 14, 2008, 11:31:59 ÖS
iyi geceler arkadaşlar kimler var bu gece alkis:)
bu gecede kimsecikler yok  iftar ağırmı geliyo arkadaşlar