Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

slk.alk arkadaşlar nasılsınız...

talay68

fevziş

arefe günü burdasın öylemi ne güzel hemen yarın bayram seninde bizimde çifte bayramımız olacak inşAllah hayırlısıyla gelin inşAllah eşim arabayla geliyo 2 günde yol sürerse 27 sinde inşAllah yanımızda olacak sen yalnızmı gidiyorsun eşinlemi gidiyorsun ???

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 16, 2008, 11:43:50 ÖS
slk.alk arkadaşlar nasılsınız...
vay kimler gelmiş gözümüz yollarda kaldı valiz hazırlamak uzun sürdü heralde yaril:) yaril:) yaril:)

talay68

yok kayınbabamla gidicez eşimin fazla izni yoktu oda bize müsade etti siz gidin diye  kur;) Allahın izniyle bu bayramıda annemlerden ayrı geçirmiycem

fevziş

iyi bakalım birazda olsa buruk geçecek desene hayırlısı olsun ne kadarlığına geliyorsun kur;)

talay68

Allah izin verirse 3 haftalıgına daha fazla olurdu da eşime dayanamadım yalnız kalıcak ya burda  :)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 16, 2008, 11:46:42 ÖS
arefe günü burdasın öylemi ne güzel hemen yarın bayram seninde bizimde çifte bayramımız olacak inşAllah hayırlısıyla gelin inşAllah eşim arabayla geliyo 2 günde yol sürerse 27 sinde inşAllah yanımızda olacak sen yalnızmı gidiyorsun eşinlemi gidiyorsun ???

vay kimler gelmiş gözümüz yollarda kaldı valiz hazırlamak uzun sürdü heralde yaril:) yaril:) yaril:)

daha valiz alamadımki elim değmedi ama babam yarın alacakmış.... ;D
yaw belm bırkım kırılıyo bugün çok çalışdım yaw...

talay68

acaba benim saatim mi yanlış siteninkimi yoksa saatler ileri alındı da benim mi haberim yok sitenin saati 12;50 diyor   ???

fevziş

ay canım benim bilmezmiyim benim eşim sürekli yalnız aklı hep onda ne yiyo napıyo aklım onda artık buralarda duramıyorum hiçbiryere sığamıyorum hayırlısı bekliyoruz :embarassed:

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 16, 2008, 11:52:26 ÖS
daha valiz alamadımki elim değmedi ama babam yarın alacakmış.... ;D
yaw belm bırkım kırılıyo bugün çok çalışdım yaw...

hayırdır ne iş yaptın da bu kadar yoruldun yaril:)

talay68

herşeye hayırlısı diyoruz ya amaaan buna da hayırlısı tez zamanda kavuşun olurmu  :zopa:

fevziş

yakamoz rengimle oynayp durma saruya alışmıştım şimdi yeşil oldum karar ver artık yaw yaril:)

talay68

o yakomozun suçu degil ki kendin oluyosun öyle ona suç bulma

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 16, 2008, 11:56:18 ÖS
herşeye hayırlısı diyoruz ya amaaan buna da hayırlısı tez zamanda kavuşun olurmu  :zopa:
amin inşAllah herkes tez zamanda sevdiğine kavuşur okey:)

talay68

yakomoz abi sen niye gizliden duruyon açıga çıksana   tickoff:)  tickoff:)

fevziş

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 16, 2008, 11:57:51 ÖS
o yakomozun suçu degil ki kendin oluyosun öyle ona suç bulma
biliyorum şaka yapıyorum  yaril:)
Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 16, 2008, 11:59:03 ÖS
yakomoz abi sen niye gizliden duruyon açıga çıksana   tickoff:)  tickoff:)
korkuyo heralde korkma dövmeyeceğiz :zopa: yaril:)

talay68

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 17, 2008, 12:00:16 ÖÖ
biliyorum şaka yapıyorum  yaril:)korkuyo heralde korkma dövmeyeceğiz :zopa: yaril:)
:haha:  yaril:)  kop:)  :haha:  yaril:)  kop:)