Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

asimavi sen cidden şanslısın arkadaşım. 38 gün güzel bi süreç :) sen nereye uççuyorsun nezaman gideceksin

rose_iz

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 17, 2008, 11:28:52 ÖS
Allah yolunu acik etsin roseiz.Allah herkese nasip etsin biranaönce su vizeyi yani bekliyenlere ;D

amin. Allah razı olsun senden de güzel dileklerin için :)

asimavi

Ferdilantord bende izmir konsolosluğuna başvurmuştum başvuru formunu www.izmir.diplo.de adresinden 2 tane çıktı alıyosun ama ben kendim doldurmadım benden önce başvuran arkadaşlarda konsolosluğun orda bir küçük ofis var zaten oraya gittiğinde konsolosluğun önünde bir kişi yönlendiriyo başvuru formu dolumu yapılır diye.Biz eşimle oraya gittik 20 ytl ücreti var onlar senin tüm kimlik bilgilerni almanca hazırlıyolar bilgin olsun arkadaşım

fevziş

Alıntı yapılan: asimavi - Eylül 17, 2008, 08:05:29 ÖS
şükürler olsun..... :D
Vizem sonunda 38 gün sonra çıktı arkadaşalar çok mutluyum çok korkmuştum aksi bişeyler olucak diye beklemek sabretmek ne  kadar zormuş ama gerçekten çok sevindim Allahım bu duyguyu tüm bekleyenlere yaşatsın herkes sevdiklerine kavuşsun tek dileğim bu  :angel:
gerçekten çok sevindim çok şanslıymışsın ben hala bekliyorum ve 4 ay oldu daha ne kadar beklerim bilmiyorrum gözün aydın dance:)

SEVGI-40

cikar cikar merak etmeyin bizim yasadiklarimiz anlatsam size ooooooooooooooo sükür edersiniz halinize biz tam 4 sene bekledik bu vizeyi yaaaaaaaaaaaaa siz bi kac ay sabr etmiyosunuz

asimavi

rose-iz senin de vizen hayırlı olsun çok sevindim darısı bekleyenlerin başına evet kısa bir zamanda çıktı arkadaşlarımın 3 hafta gibi bir sürede çıkınca bende endişelenmiştim ama geçti Allaha şükür ben bayramdan sonra uçuyorum münich havalanına ordanda rosenheim e eşimin yanına  dance:) sen nereye gidiyorsun

asimavi

sevgi kardeşim gerçekten büyük bir sabır kutluyorum seni clap:) ben 1 ayda sayamadım günleri helal olsun

SEVGI-40

bide o dört yilin icinde neler yasadik neler hersey alt üst oldu düzenimiz bozuldu üstelik bizim arkamizda bize yardimci ocakk kimsemizde yoktu sizin aileler hep sizinle yaaaaaaaaa süükür edin haliniize

not;KSKE CIKMASAYDI YA BURDAN NEFRET EDIYORUM

asimavi

anlayabiliyorum seni peki oralar nasıl yakında bizde geliyorus artık yavaş yavaş içimi ürperti sarmaya başladı nedense

SEVGI-40

valla benim gibi tr asigi bi insan icin berbat hatta cehennem gibi ama burda yasamak zorundayim okulum bitsin dönecem insAllah(Allahim nerde o günler)
buranin nasil bi yer oldugunu bana sorma ben anlatirsam kimse gelmek istemez yaril:) yaril:)

asimavi

walla ne yalan söyleyeyim eşim olmasa benim ne işim var oralarda türkiyem gibi varmı taşı toprağı altın çok özlüycem buraları  :( sende 1 kez geliris artık :angel:

SEVGI-40

kader isde naparsin yav görende beni cok büyük biri sancak  ;Dsimdien hayattan bikmis gibicesinie konusuyom yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: asimavi - Eylül 17, 2008, 11:56:31 ÖS
walla ne yalan söyleyeyim eşim olmasa benim ne işim var oralarda Türkiyem gibi varmı taşı toprağı altın çok özlüycem buraları  :( sende 1 kez geliris artık :angel:

clap:) clap:) clap:) clap:)
okey:) okey:) okey:) okey:)

asimavi

kolay değil ama kendi vatanından ayrı ailenden ayrı bir ülkede okumak ayakda kalmak ne üzerine okuyorsun

SEVGI-40

bölüm secmek icin 3 yilim var ama tip secicem büyük bi ihtimal
okulumda tip üzerine sayilir ztn sosyal bölüm

asimavi

ya akşam ucuz bir bilet bulmuştuk sunexpressden  ama kaçırdık arkadaşlar hangi şirketleri tavsiye edersinz

asimavi