Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SELİN - Eylül 18, 2008, 02:34:36 ÖÖ
merak ettim kardeşim sadece  neyse bir önemi yok dediğiniz gibi

ya:) ya:)

SELİN

hayırlı sahurlar arkadaşlar sizinle sohbet etmek büyük bir zevkti kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın Allaha emanet olun

rose_iz

rose_iz

sanada hayırlı sahurlar arkadaşım çıkıosun sanırım iyi geceler.

jentzsch

ee koligee..Was gibt es neues?  cofe:)

SELİN

alles beim alten. nichts besonderes

jentzsch

SELİN

jentzsch

SELİN

6 ay oldu sertifikamı alalı kendimi geliştirmeye çalışıyorum konuşma problemim var

jentzsch

Hmm .Dogru aile birlesimi icin .. Hakkinda hayirlisi. Gelistir tabi.A1 yetmez burda sana.Ögrenebilldigin kadr ögren.

SELİN

jentzsch

MuhaяяeM

Alıntı Yapben bir ahmet kaya şarkılarını seven biri olarak araya girmek istiyorum izninizle yukarıdaki ahmet kayanın ta kendisidir

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 18, 2008, 02:25:38 ÖÖ
hmm olsun önemi yok....  :)

Bırakın da bu kararı biz verelim olur mu?
Öncelikle kullanım şartlarını tekrar okuyorsunuz, neleri avatar olarak kullanabileceğiniz orada yazılı.
Avatarınızı değiştirdim, yeni avatarınız eskisine nazaran çok daha güzel ve çok daha masum.

jentzsch

SELİN

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 18, 2008, 12:10:55 ÖÖ
tmm tmm kizini adi fevzismi??
neyse sen git hadi cocuk büyütmek cok zor ya bilirim yanlis anlasilmasin ;D ;Dbenimde 5 yasinda bi kardesim var elimde büyüdü annemden cok beni sever(annem duymasin) ;D ;D ;D
geclerce uymadigimi bilirim valla kardesim icn :) :)
zor cocuk zor ;)
iyi gecler görüsürüz
evet kızımın ismi fevziyenur  buraya uye olurken kızımın adını kullandım benim ismim gülşah evet çok zor bide tek başınaysan daha zor oluyo herşeyiyle ben ilgileniyorum zorluğu olduğu kadar zevklide  halayy:) okey:)