Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEYHAN69

arkadasım sınava gırdı. azönce görüştüm çok iyi geçmiş.gerçekten korkulacak gıbı değil dıyor.öğertmenler okadar ıyılerkı heycanım attım soruları ıyı dınledım dıyor.ve hep çalıştıgımız soru cumlelerı vardı dıyor.ona sport çıkmış birde lieblingessen çıkmış.mektup konsusuda şubatta bır yerlere tatıle gıtmek ıstıryosunuz gezilecek görülecek yerler hakkında bilgi alın demişler.şimdilik bu kadar söylıyeceklerim.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Eylül 18, 2008, 04:58:33 ÖS
çok teşekkür ederim sela arkadasım.onu beklıyorum sabahdan bu yana.bişe daha sorcam.verilen örneklerde bu bitte kelimesi ya sonda ya başta yada ortada.sanırım önemli olan kullanmak nerede oldugu önemli değil değilmi?
canim bu rica cumlelerinde sana kolay bir yol vereyim... yani ben öle ögrendim . bütün rica cümlelerin basina
KÖNNEN SIE BITTE + ..... + FIIL         getir
örnegin
KÖNNEN SIE BITTE + MIR (das)HANDY + GEBEN 
KÖNNEN SIE BITTE + MEINE (das) AUTO + WASCHEN          arkadasim bence sözlüde ARTIKELLERI KULLANMA: bu sana eksi puan getirmez. ama egerki artikelleri kullanip yanlis yaparsan bu sonucunu etkileyebilir. dedigim gibi cümleleri bu kaliba göre kurabilirsin .... :)

SEYHAN69

dugucum çok teşekkür ederi.pazartesi günü benım için büyük gün olacak.sabah sınavım.hayırlısı bakalım.

gizemli05

A1 sinavini kolay diyorlar dogrumu esimde girecekde?

gizemli05

arkadaslar start1 kitabini internet Sayfasinda varmi bilginiz var acaba?

sela

Gizemli tabi calişirsa sınav kolay gecilmicek bi sınav diil yane Schritte A1 VE Schritte A2 kitaplarından calişabilir.

gizemli05

Bunu nerden temin edebiliriz peki bilginiz varmi Siteden veya her Kitabevinde bulabilirmiyiz?

babyboo

a1 kitabi bende mevcut bu kitabi tüm istanbulda aradim hicbiyerde yok her gectigim kitap evi tek bir adres söyledi goethe bu kitabi sadece ALMAN KITAP EVI'ne veriyormus bende en sonunda alman kitap evinde buldum ve aldim gercekten ögretmen gibi kitap o kitabi yapabiliyorsaniz bu sinavi geciceksiniz demektir.. gereksiz hicbirsey yok sadece sinav sorulari olan lesen hören schreiben ve sprechen bölümlerinden olusuyor kitap..

babyboo

arkadaslar ben yarin saat 10da sinava giricem :((((

babyboo

arkadaslar cok acil lütfen yardimci olun yarin sinavim var biliosunuz bu kartlari cekiyoruz diyelimki urlaub karti cektim urlaub gecmesi gerekiomu sorucagimiz soruda yoksa mesela können sie mir ein broshure geben diyebiliomuyuz yani tatille ilgili bi soru sorsakta oluyormu yoksa urlaub mecbur soruda olmali mi lütfen yardimci olun cevaplarinizi bekliyorum

sela

Mesela Wann machen Sie Urlaub? da diyebilirsin bence. Umarım yarın sınavın iyi gecer. Başarilar Bol şanslar sana...

SEYHAN69

pazartesi sınavım var.yanıma kımlıgım dısında almam gereken önemli bir şey var mı arkadaslar???acilen yazar mısınız?ıyı geceler

sudee_

Slm insaAllah sinava gireceklerin hepsi basarili olurlar ve bir tek sey var bunu sakin unutmayin kendinizden emin ve heyacan yapmamaya gayret gosterin.ben a1 sinavina almanyada girdim ve gectim.kursa giden arkadaslara bir onerim var firsat buldukca mektup yazin mesela kendinize 4 kelime secin bu kelimeleri mektup icinde kullanin mektup yazmak cumle kurmanizi kolaylastirir, yazdiginiz mektubu ogretmeninize verin kontrol icin yanlislarinizi gorur ve tekrar etmezsiniz bu yanlislari,diger mektupda ise kelime sayisini cogaltin bu isinizi cok kolaylasticaktir.umarim isinize yarayacak seylerdir bunlar herkese kolay gelsin.

hayalim

ben ilk sınavda çok şükür sınavı geçtim vize almaya gidecem vize iiçin almanca bi form doldurtuyolar ben o formu randevudan 1gun öncemı doldurayım

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: hayalim - Eylül 19, 2008, 09:37:01 ÖS
ben ilk sınavda çok şükür sınavı geçtim vize almaya gidecem vize iiçin almanca bi form doldurtuyolar ben o formu randevudan 1gun öncemı doldurayım
hayir arkadasim bakarsin bi aksilik cikar simdiden al doldur. konsoloslukta ucretsiz veriyorlar. almanca olarak doldur. yada internettende indirebilirsin. sana tavsiyem evraklarinin hepsini tamamladiktan sonra konsoloslugun orada evraklarini kontrol eden danismanlik burolari var. bence 1 gun oncesinden git kontrol ettir...

gamzeli01

alman kitabevinin sitesine girdim. orda start deutsch a1 kitapları var. ama birinde modelstaz yazıo birinde übungsatz yazıo.hangisini alcaz.bilen ,alan varmı?

babyboo

merhabalar kitap bende mevcut ve gercekten cooook ise yariyor.. sevgili gamzeli mavi olanini alicaksin üst kisminda bunlarin ikiside yazmiyor
''tips und übungen'' yaziyor ben sana kapakcigi anlatim :) mavimsi yazilari sari yaziyor üstünde baska hueber yaziyor..