Aaaa...HEP DERS HEP DERS BİRAZDA GÜLELİM......:)

Başlatan burcukafadar, Nisan 18, 2008, 08:16:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

korayce

fikralari bizlerle paylasan arkadaslarin hepsine ayri ayri tesekkürler

onurserbetli

arkadaşlar teşekkürler ama işin içine müstescen şeyler girmeyince fıkralarında tadı olmuyor...beni yanlış anlamayın sakın destekliyor değilim ama bildiğim ve burda anlatamayacağım müthiş fıkralar var... yararım herkesi gülmekten....

esma 41

Alıntı yapılan: onurserbetli - Eylül 19, 2008, 05:44:54 ÖS
arkadaşlar teşekkürler ama işin içine müstescen şeyler girmeyince fıkralarında tadı olmuyor...beni yanlış anlamayın sakın destekliyor değilim ama bildiğim ve burda anlatamayacağım müthiş fıkralar var... yararım herkesi gülmekten....

Bizi siz bi  güldürseniz bir zahmet ?  cofe:)

SELİN

o müstehcen fıkralarınızı kendinize saklayınız lütfen. kendi kendinize anlatır gülersiniz tickoff:) tickoff:) tickoff:)

ahmetpamuk

bır gun bı amerıkalı bır ıngılız bırde turk oturyolarmıs , bırden bip bip dıye bı ses gelmıs  bakmıslar amerıkalının  evucunun ıcınden cıkıyo bu ne demısler amerıkalı demıs''sey ya avucumun ıcınde bır cıhaz yerlestırdım sinyall gelıyo'' 2 daka sonra ingiliz bılegının ıcınden telefon sesi gelmıs bu ne demısler ''sey ya bılegımın ıcıne tlefon yerlestırdım onunsesı'' demış bu teknolojı karsısında kucuk duruma dusmek ıstemeyen turk demıs  bı ısım var 2 dakka dısarı cıkıyorum ve 2 dakıka sonra kalcaları arasında sarkan bı tuvalet kagıdıyla gelmıs ''bu ne dıye sormuslar bızım turk böburlenerek''hıc ya faks gelıyo da demıs:D yaril:)

SELİN

3,14

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 18, 2008, 09:52:39 ÖS
Çocuğun biri babasına sormuş
            - baba ben nasıl oldum?
           Babasıda
               -oğlum gece yatmadan once yastığımın altına şekerleme
           dodurdum sabah baktım ki sen olmuşsun demiş...
           Çocukta yastığının altına şekerlemelerı doldurmuş.
           Sabah kalmış bakmış ki etraf karınca dolu.
           Karıncalara;
               - Ulan şimdi size elimin tersiyle bi çarpardım ama baba yüreği işte demiş...... :D ;D :D ;D

--> :haha: :haha: Ilahi Burcu :haha:

gülseren

saol burcu güldürdün bizi :)
Babası küçük ayşeye sorar
-koca pastayı yerken kardeşini hiç düşünmedin mi ?
- Nasıl düşünmem babacıgım. Pastayı bitirmeden gelicek die
ödüm koptu