Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Eylül 21, 2008, 06:31:46 ÖÖ
as hosgeldin esma ben nöbeti size devredip gideyim bari ;D

Hosbuldum sag ol .
Sahuru ettik .... uyku kacti .

Izinde bitmek üzere ... eski düzenime girmem lazim artik .... vakit geldide geciyor .

Gitme yaw .. nereye gidecen ... yarin tatil nasil olsa ( alinti )  ;D

gece

Ben hic uyumadimki birazcik uyuyaim ertik sabahta oldu zaten ;D

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Eylül 21, 2008, 06:39:09 ÖÖ
Ben hic uyumadimki birazcik uyuyaim ertik sabahta oldu zaten ;D

Iyi uyu bari ....
Bende uyusam iyi olacak .  :)

gece

Hayirli sabahlar esma hoscakal  byby:)

esma 41

...mystery...

herkese selam kimse yokmu??? halayy:)

gece

...mystery...

bende bakınıyorum kimseler yok sıkılmıştım utanan:) akşamları biraz kalabalıklaşıyor bugünde ben olamıcam malesef :'(
bu arada sormayı unuttum nasılsınız?? :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 21, 2008, 02:54:38 ÖS
bende bakınıyorum kimseler yok sıkılmıştım utanan:) akşamları biraz kalabalıklaşıyor bugünde ben olamıcam malesef :'(
bu arada sormayı unuttum nasılsınız?? :)

tesekkürederim iyim ya siz ? :)
evet aksamlari kalabalik olur burasi ama bende yokum bu aksam iftara davetliyim hehe ;)
siz nekedar zamandir almancaxdasiniz ben cok rstlamiyorum size :)

...mystery...

bende iyiyim sağolun ben 13 ağustostan beri almancax tayım çok olmadı aslında ama son 2 haftadır çok uğrayamıyorum okullar açıldı açamıyorum bilgisayarıda ondan rastlamamış olabilirsiniz.. :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 21, 2008, 03:01:42 ÖS
bende iyiyim sağolun ben 13 ağustostan beri almancax tayım çok olmadı aslında ama son 2 haftadır çok uğrayamıyorum okullar açıldı açamıyorum bilgisayarıda ondan rastlamamış olabilirsiniz.. :)

evet cokta yeni degilmissiniz olsun simdi tanismis olduk :) son zamanlarda bende cok gelemiyordum zaten gelsemde cok uzun kalmiyordum ama Almanca pratiklerimi  azin altina indigini farkettim ve yine yapistim almancax in yakasina alamnca derslerdede görüsürüz insAllah ;D

...mystery...

görüşmek isterdim ama ben bu aralar almanca çalışmaya ara verdim daha doğrusu ara vermek zorunda kaldım istemeye istemeye..çünkü okulda yabancı dilimiz ingilizce ve ben ingilizceyi sevmiyorum sevmediğim içinde çok iyi bilmiyorum ama öğrenmek zorundayım 2. yabancı dilimizde fransızca öyle olunca 3ünü birden çalışmak zor olur diye almanyada üniversite  hayalimde suya düşmesin diye ders notlarımı iyi tutmak açısından almancaya ara verdim malesef  :'(

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 21, 2008, 03:09:12 ÖS
görüşmek isterdim ama ben bu aralar almanca çalışmaya ara verdim daha doğrusu ara vermek zorunda kaldım istemeye istemeye..çünkü okulda yabancı dilimiz ingilizce ve ben ingilizceyi sevmiyorum sevmediğim içinde çok iyi bilmiyorum ama öğrenmek zorundayım 2. yabancı dilimizde fransızca öyle olunca 3ünü birden çalışmak zor olur diye Almanyada üniversite  hayalimde suya düşmesin diye ders notlarımı iyi tutmak açısından almancaya ara verdim malesef  :'(

olsun ya siz derslerinize devam edim burdada kelime yazmaya devam bence iyi bir cözüm ilerisi icinde birikim olur ;)

...mystery...

evet ;D aslında almanca bana ingilizceden daha kolay geliyo belki almancayı kendi isteğimle çalıştığım içindir çünkü ben bişeylere zorunlu oldum mu onu yapmamak için ısrar ederim garip bi kişiyim yani ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 21, 2008, 03:14:32 ÖS
evet ;D aslında almanca bana ingilizceden daha kolay geliyo belki almancayı kendi isteğimle çalıştığım içindir çünkü ben bişeylere zorunlu oldum mu onu yapmamak için ısrar ederim garip bi kişiyim yani ;D

bu gariplikse bende garibim ozaman ama bence herkes icin gecerlidir istemek basarmanin yarisi derler bende Almancayi sevemedim mesela ama  :-\
muss one altarnativ  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Eylül 21, 2008, 03:21:13 ÖS
bu gariplikse bende garibim ozaman ama bence herkes icin gecerlidir istemek basarmanin yarisi derler bende Almancayi sevemedim mesela ama  :-\
muss one altarnativ  ;D

yok ben gerçekten garibimdir..neden almancayı sevemediniz çok ayrıntısı var ama bence güzel bi dil..en azından fransızcadan güzel fransızca çok kibar sevmem ben kibarlığı ondan sevmiyorum heralde ;D şimdi cevabımı yazdım ve çıkmak zorundayım byby:) ist.a gidiyorum yarın tekrar okul var iyiki 9 gün bayram tatili var yuppi:) neyse hoşçakalın kendinize iyi bakın byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 21, 2008, 03:41:00 ÖS
yok ben gerçekten garibimdir..neden almancayı sevemediniz çok ayrıntısı var ama bence güzel bi dil..en azından fransızcadan güzel fransızca çok kibar sevmem ben kibarlığı ondan sevmiyorum heralde ;D şimdi cevabımı yazdım ve çıkmak zorundayım byby:) ist.a gidiyorum yarın tekrar okul var iyiki 9 gün bayram tatili var yuppi:) neyse hoşçakalın kendinize iyi bakın byby:)

Hoscakal mystery Allaha emanetsin :)  byby:)