Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 99 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 21, 2008, 05:07:02 ÖS
tmm basdan alalim
gece ablaya verdigim cvpayninsi sanada verim iyi olmaya calisiyorum ama bi türlü olamiyorum offffffffffff ya su kalbimi söküp cikartasim geliyo okadarki cok aciyo :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
valla sevgi seni bu kadar üzen hayattan bıktıran meseleyi çok merak ettim sadece bulunduğun ülkeyi sevmiyorsun diye bu kadar acı çekilmez gibime geliyo neyin var kuzum yaw ???

SEVGI-40

neden cok ablacim birini daha söyleyim ozm merakin gitsin ;)
bugun hollandayi  aradim ölen kuzenimin annesini konusduk annnem kuzen fln.ölüm nedenini arasdiriyolardi sonuclar cikmis tekrar duyunca cok kötü oldum bebegini sorduk 3 aylik bebek daha bir kere bile yüzü gülmemis sürekli agliyomus cok kötü oldum ya cok bizim elimizden hicbise gelmiyo ..buda ikinci neden ablacim öbürlerinide bosver ;) ;) :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(cokzor cok

fevziş

SEVGI-40

bigörseydin nasil dört gözle bekliyodu bebegini sevebilmek kucagina almak icin daha dün isim bakiyoduk beraber simdi yok isde yok gelmiyo gelmiycek annesiz kaldi bebegi sadece iki haftA ALABILDI KUCAGINA BEBEGINI doymadi daha 9 ay bekledi sevemedi isde.Allah kimsenin basina vermesin ya insani ici öyle bi yaniyoki ablacim sorma gitsin :'( :'( :'( :'(

SEVGI-40

bak sen söylüycek söz bile bulamadin duyunca bide gel bana sor

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 21, 2008, 05:13:46 ÖS
neden cok ablacim birini daha söyleyim ozm merakin gitsin ;)
bugun hollandayi  aradim ölen kuzenimin annesini konusduk annnem kuzen fln.ölüm nedenini arasdiriyolardi sonuclar cikmis tekrar duyunca cok kötü oldum bebegini sorduk 3 aylik bebek daha bir kere bile yüzü gülmemis sürekli agliyomus cok kötü oldum ya cok bizim elimizden hicbise gelmiyo ..buda ikinci neden ablacim öbürlerinide bosver ;) ;) :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(cokzor cok

Öncelikle su mübarek zaman diliminde bolca dua et Allah rahmet etsin ve unutmaki Hak-Teala bizden sühesiz kullarina karsi daha merhametli
cok duaya ihtiyacimiz var Allah ailesinin ve sizin yardimciniz olsun sabirlar versin ....
AMIN))))))

gece

Simdilik hoscakalin arkadaslar Allaha emanetsiniz Hak-Teala yar ve yardimciniz olsun :)

fevziş

Allah sabır versin canım bebek beni yeterince öldürdü :'( :'( :'( :'(
Allah rahmet eylesin kuzenınede çok üzüldüm  :'( :'( :'( :'( :'(

Allah bol bol sabır versin çok kötü noldum inanki :'( :'( :'(

SEVGI-40

ikinizede tesssekkürederim saolun
bide tanisaydin kuzenimi binkere daaha ölürdün fevzis ablacim okadar temiz iyi bir insandiki ölücegini bile rüyasinda görmüs bi insan o.
güle güle gece ablacim

fevziş

kesin öyledir canım senin kadar iyidir  çok özel olmazsa ölüm nedeni neydi kuzeninin bebeğine kim bakıyo canım ya dayanamıyorum ben ya  :'( :'( :'( :'(

SEVGI-40

ölüm nedeni kalp kkrizi kalp damarlari cok ince oldugundan vücüda kan pompalamamis ve sonuc ortada

bebegine halasi bakiyo bebgin halas yani  oda yeni dogum yapti ikisini birden emziriyosüt annesi oldu yani bizim melegimizn.

cok iydi hemde cok ben neyimki onun yaninda benim iyiy olusum hic kalir onun yaninda aama tessekürederim ablacim düsüncen icin

fevziş

çok üzüldüm canım tekrar başınız sağolsun Allah bolca sabır versin  :'(dualarım seninle birlikte kuzenin içinde :angel:

SEVGI-40

saol ablacim eksik olma
yeterli bi nedenim varmiymis bukadar cok üzülmem icin?

fevziş

evet varmış hiçbirşeye üzülmesen bile bebiş yakıp kavurur insanı :'( :'( :'( :'(

SEVGI-40

ve ablacigim bu saade ce ikinci nedenim inan.düsün yani ne halde oldumu :'( :'( :'( :'( :'( :'(

fevziş

tahmin edebiyorum canım şuan ben de çok kötü oldum inan

SEVGI-40

napalim be ablacim kader isde elden bise gelmiyo sadece aglayip kendini yiyip bitirmekle kaliyosun

inan ablacim iki hafta icinde 5 kilo verdim kendimi yiyip bitiriyorum resmen ve gitkide vericem bu üzüntüyle napsam düsünmekten vazgecemiyorum nekadar zormus :'( :'( :'( :'(