Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: dargin - Eylül 22, 2008, 12:54:35 ÖS
slm selin ben 17 temmuzda basvurdum neden halen beklıyorum
ama bu cok sasilacak bir durum degill...
dahaa kacc ayy bekleyenler var

fevziş

Alıntı yapılan: dargin - Eylül 22, 2008, 12:54:35 ÖS
slm selin ben 17 temmuzda basvurdum neden halen beklıyorum
ben 15 mayısta başvurdum arkadaşım ve hala bekliyorum oyuzden senden kötü durumda olanlarda var sadece sabır başka çaremiz yok offoff:) offoff:) offoff:)

fevziş

arkadaşlar ben şimdi eşimle konuştum enim vizem ordan okeylenmiş  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)
benim elime pasaportum ne zaman geçer bilgisi olan arkadaşlar varmı ??? dance:) dance:) dance:) dance:)

SELİN

hayırlı olsun vizeniz Allahım bir ömür boyu mutluluk ve huzur versin yuvanıza bekleyenlere de sabırlar versin

fevziş

Alıntı yapılan: SELİN - Eylül 22, 2008, 02:48:21 ÖS
hayırlı olsun vizeniz Allahım bir ömür boyu mutluluk ve huzur versin yuvanıza bekleyenlere de sabırlar versin
sağol arkadaşım amin şuan yaşadığım sevinci rabbim herkese yaşatsın dance:) dance:)

SELİN

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 22, 2008, 02:46:14 ÖS
arkadaşlar ben şimdi eşimle konuştum enim vizem ordan okeylenmiş  yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)
benim elime pasaportum ne zaman geçer bilgisi olan arkadaşlar varmı ??? dance:) dance:) dance:) dance:)

ayyyyyyyyyy inannn cok ama cokk ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm....  yuppi:)  yuppi:)  yuppi:)   yuppi:)
bak ben sana demistimm birbucuk ay sürmez gelcek demistim  alkis:)  alkis:)  alkis:)
cok sukur rabbimeee yaa inan cok mutlu oldum Allah kizinin yüzünee baktiii
merak etme canimm egerki tr deki konsoloslugun eline ulasmissa  bir haftaya kalmaz gelir benim yada engec ama en gec 10 gunnn  dance:)  dance:)  dance:)  dance:)

Burhan_66_tr

hayirli olsun mutluluklar darisi herkesin basina.
ben buralari gorunce bu kadar ugrastirmaya degecek ne var dedim ama yinede iyi.
hayirli olsun tekrardan

adnan38

Allahıma çok şükür bugün vizem geldi  halayy:) halayy:) halayy:)   Allah bekleyenlerede kısmet eder inş.

sabır

tebrikler arkadaşım ne kadar sürdü anlatırmısın

adnan38

teşekkür arkadaşım eylül 19 da başvuru yapmıştım,ekimin 17 sinde vizem geldi çok şükür,hiç bir zorlukla karşılaşmadım çok şükür,ne sorguya çagırdılar nede soru sordular,inş herkese kısmet olur.

yakamozlu_gece

hayırlı olsun adnan vize n....

adnan38

mertcann

selam arkadaslar bir sey sormak istiyorum ben gecen ayın 24 ünde başvuru yaptım aile birleşimi için hersey iyi gecti bana dediler sen git haber bekle ama eşim kasım ayının 12 sinde randevü verdiler dediler karsılıklı sorgulama için sizede sordularmu veya öyle bir sey le karsşılastınızmı yardımcı olursanız sevinirim...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: mertcann - Ekim 24, 2008, 12:33:51 ÖÖselam arkadaslar bir sey sormak istiyorum ben gecen ayın 24 ünde başvuru yaptım aile birleşimi için hersey iyi gecti bana dediler sen git haber bekle ama eşim kasım ayının 12 sinde randevü verdiler dediler karsılıklı sorgulama için sizede sordularmu veya öyle bir sey le karsşılastınızmı yardımcı olursanız sevinirim...
arkadasim süphelendikleri durum karsisinda capraz sorgulamaya cekiyorlar. size ayni sorular sorulup verdiginiz cevaplari karsilastirip celiski durumuna bakiyorlar. ...

SEYHAN69

belgelerimi vereli 13 gün oldu.ankarayı arayıp sormak için heralde daha çok erken...eşim çarşamba günü sigorta belgemi verecekmiş.bakalım ne olacak

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Kasım 03, 2008, 09:24:04 ÖSbelgelerimi vereli 13 gün oldu.ankarayı arayıp sormak için heralde daha çok erken...eşim çarşamba günü sigorta belgemi verecekmiş.bakalım ne olacak
evet seyhancim daha erken haftaya ulasir... enaz 2 hafta encok 3 hafta sürüyor ulasmasi genellikle