Yöresel yemekler

Başlatan lengur, Haziran 07, 2008, 11:20:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SELİN

hiç erzurumun su böreğini yedinizmi kadayıf dolması tatlısını erzuruma yolunuz düşerse bu ikisini yemeden gitmeyin

fevziş

Alıntı yapılan: gece - Eylül 18, 2008, 05:16:34 ÖS
O zaman tarifleri alalim fevzis ;)
gaziantepte ablam var ondan tarifleri alır almaz yazarım  alkis:)

gece

Alıntı yapılan: SELİN - Eylül 18, 2008, 05:20:47 ÖS
hiç erzurumun su böreğini yedinizmi kadayıf dolması tatlısını erzuruma yolunuz düşerse bu ikisini yemeden gitmeyin

gidersek yerizde sizde Tariflerinizi ekleyin deneyelim belki yapabiliriz ;)

esma 41

Alıntı yapılan: Kasus - Eylül 18, 2008, 09:02:59 ÖÖ
Ne ugrayip yemesi, sira sende, yap pideleri davet et. Ramazan bitiyor. Ayrica pideler de bitti.  cofe:) Söööööyle güzel bir sofra kur. En sevdigim yemekleri bilirsin herhalde. Ne zamandir forumdayim, arastir hakkimda biraz birseyler ve ona göre yemek yap lütfen.  hiihi:)

:zopa:

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 18, 2008, 01:19:08 ÖS
Evet.Kasus'a katiliyorum.Ramazan bitiyor hala bir iftara davet etmedin koligee. Kasus sende gelirken su pastirmasli-kasarli peynirli bol tereyagli pidelerinden yapip getirirsin artik..  kur;)

Kolalar benden.  :haha:

cofe:)

jentzsch

Cayi kahveyi iftardan sonra iceriz koligee.Sevaptir.Davet et iftara..  kur;)  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 19, 2008, 01:10:46 ÖÖ
Cayi kahveyi iftardan sonra iceriz koligee.Sevaptir.Davet et iftara..  kur;)  ;D

Sen gelde ben sana istedgini yaparim ...  :P :haha:

Ne istersin ?  :zopa:

jentzsch

Saymakla bitmez.Birini söylesem öbürü icin üzülürüm.En iyisi Allah ne verdiyse yemek..  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 19, 2008, 01:24:28 ÖÖ
Saymakla bitmez.Birini söylesem öbürü icin üzülürüm.En iyisi Allah ne verdiyse yemek..  ;D

Konuyu katletmeden ...
Sana söyleeeeeeeeeeee  etliiiiiiiiiiiii bir sarma sarayimmi?  cofe:)

jentzsch

Ya canim cekti iste.Mecbur sarcan,yollican artik.S-bahn'a ver.Söyle soföre.Stuttgart Bahnhof'dan bi arkadas alcak de.. ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 19, 2008, 01:32:10 ÖÖ
Ya canim cekti iste.Mecbur sarcan,yollican artik.S-bahn'a ver.Söyle soföre.Stuttgart Bahnhof'dan bi arkadas alcak de.. ;D

Tamam  :zopa: :haha:

Kasus

Hey gidi hey koca bir Ramazan bitiyor. Hala davetiye gelmedi.  cofe:)

esma 41

lengur

Evet bir Ramazan daha bitiyor.Adını Ramazan ayından alan Ramazan pidesinin lezzetini maalesef diğer zamanlarda alamıyorum.Tercihim bol susamlı,yumurtalı pide.Aynen aşağıdaki gibi

Bir de ekonomik durumunuz ne olursa olsun eğer oruç tutuyorsanız Ramazan ayında size en yakın bir İftar Çadırında oruç açmanızı tavsiye ederim.Görecekleriniz size çok şey kazandıracaktır.

lengur

Yav bu başlığı bulana kadar akla karayı seçtim.İlgisizlikten sıralamanın sonuna kadar gitmiş.

Hem bacak kadar bir  genç olan  ABD'li Brad,bir oturuşta  56 kg. ağırlığındaki dev hamburgerin tamamını büyük bir afiyetle yerken, https://almancax.com/forum/index.php?topic=6145.0 sayın üyeler şöyle severek yiyebileceğimiz bir tabak yöresel yemek tarifi yapmıyor. İlerleyen günlerde alıntı olmayan gayet ilginç ve bir o kadar da güzel yemek resimleri ekleyecem.  :)

gece

Öncelikle hosgeldin lengur valla haklisin yöresel yemek konusuna cokta ilgi yok sebebini anlamis degilim halbuki yemek yeme kültürü genis bir millet olmamiza ragmen cok cesitli mutfaklarimiz olmasina ragmen durum bu. :-\
Ekliycen resimleri tarifleriyle beraber sabirsizlikla bekliyoruz kolay gelsin simdiden  ya:)

Kasus

Her gün ne yemek yapayim derdiyle zaten kafayi yiyorum, birde burda tarif vermek isimi iki kat zorlastiracak. Ama baskasinin yaptigi tariflere acigim.  cofe:)