Cola nın Hiçmi Faydası Yok Demeyin Buyrun Colanın Faydaları

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 26, 2008, 06:44:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

İçlerinden bazı yöntemleri deneyen arkadaşlar olumlu sonuçlar almışlar.Demedi demeyin.Büyük olasılıkla az sonra okuyacağınız bir çok şeyi
siz zaten daha önceden biliyordunuz (!) ya da bilmeyenler “hadi canım, saçmalık “diyeceklerdir.Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız, burada anlatılanlara inanmadıysanız denemesi bir cola parasıdır.Yani bir kutu Coca Cola veya Pepsi yeterliGelelim COCA COLA ve PEPSİ ile ne gibi pratik işler yapabileceğinize:
- TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir.

- KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN : Arabanın tamponunu Coca Cola”ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.

- AKÜ KUTUP BAşLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün çapak yok olsun.

- PASLANMIş BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN : Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvatayı uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

- ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN : Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın, deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım
edecektir.

- Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılması en iyi madde
COCA COLA + PEPSI ”dir.
Haa… isterseniz bu çok kuvvetli temizleyicinin geriye kalanını içersiniz. Bakın bu da bir fayda..

Dediğim gibi denemesi bir kola parası..  ya:)

...mystery...

dielosch

ben hiç içmiyordum.uraya ADapzarına geldiğimden beri içiyordum.Çünkü gizemler çok içiyordu.Yani hep öğle arası içiyorlardı.Nasıl olduysa canım çekiyordu.Ama artık Gizem yok :D bak ilk defa bir işe yaradı yokluğun Gizem :D Sen olmadığın için kola içmiyorum.Gerçi olsan da artık içmiyormuşsun...Keşke olsan :(

bu arada sağol.İşim düşerse bir gün aklımda olsun...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 27, 2008, 07:46:50 ÖS
ben hiç içmiyordum.uraya ADapzarına geldiğimden beri içiyordum.Çünkü gizemler çok içiyordu.Yani hep öğle arası içiyorlardı.Nasıl olduysa canım çekiyordu.Ama artık Gizem yok :D bak ilk defa bir işe yaradı yokluğun Gizem :D Sen olmadığın için kola içmiyorum.Gerçi olsan da artık içmiyormuşsun...Keşke olsan :(

bu arada sağol.İşim düşerse bir gün aklımda olsun...

yokluğumdan bu kadar memnun olduğunu düşünmüyordum :( zaten ben artık içmiyorum yanındada büşra var o benim eski halimden çok daha cola bağımlısı onunla beraberken içersin artık hıh :(

dielosch

ya çok özür dilerimmmmmmmm cidden kırılcağını düşünmedim.Keşke hep yanımda olsan benim bitanecik kankim.Burda konuşmayalım konu dağılıyor... :D

...mystery...

smaili

lengur

Yav bu Colanın 'da adı kötüye çıkmış bir kere.Herkes bir şeyine atıp tutuyor.

Hele'de markası Coca Cola olunca eleştiriler daha nitelikli oluyor.Ticari sır diye saklanan formülünde yok şu varmış yok bu varmış,yok Coca Cola yazısına amuda kalkarak bakınca İslam dinini kötüleyen anlam çıkıyormuş,yok Coca Cola'nın tüm gelirleri Filistinli çocukları öldürsünler diye İsraile gidiyormuş ...falan filan.(ayrıntıları google'den bulabilirsiniz.Anlamadığım şey adamların işi yok,internetin başına geçip acayip acayip senaryolar yazıyorlar.Tüm bu yazılanlara diyeceğim Gora filminde Cem Yılmazın dört element espirisi olacak  :) )

Cola yararlı mıdır zararlı mıdır? asıl mesele bu.

Valla ben sadece Coca Cola içerim.(çünkü daha kalitesini henüz bulamadım)Hazmı kolaylaştırıyor.Herşeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar.Bence şişe cola daha lezzetli oluyor.Tavsiye ederim. :)

...mystery...

bende coca cola nın senaryolarına pek inanmıyorum ama duydukçada midem bulanıyo bazı senaryolardan(ne olduğunu sanırım anladınız fare falan..) o yüzden artık içmiyorum cola ve bence daha sağlıklı..cafe almancax ta biraz ileriki sayfalarda cola içtikten sonra 1 saat içinde vücudunuzda olanlar diye bir konu var sanırım,oraya bakarsanız sağlık açısındanda bir fikir edinirsiniz ne kadar doğru ne kadar yanlış ona bir yorum yapamıcam ama yinede bi okuyun derim :)

Sparta

...mystery...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: Sparta - Eylül 28, 2008, 02:07:09 ÖÖ
Coca Cola zararlı ise Pepsi içeriz   :haha:

- Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılması en iyi madde
COCA COLA + PEPSI ”dir.

konuyu iyi okursanız pepsı de geçiyo konuda :)