Insani Çıldırtan Tesadüfler...

Başlatan yücel, Aralık 18, 2007, 06:58:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

Insani Çıldırtan Tesadüfler ;D

1 - Bir sey tamir ederken elin tamamen yaglandiginda burnun kaşinir.

2 - Yere düsürdügün bir bozuk para veya bir küçük vida ulasilmasi en zor yere yuvarlanir.

3 - İnsanlarin seni seyretme olasiligi düstügün komik durum ile dogru orantilidir.

4 - Yanlis numara çevirdiginde çevrilen numara kesinlikle mesgul degildir.

5 - Patronuna lastigin patladigi için geç kaldigini söylediginde ertesi gün lastigin gerçekten patlar.

6 - Girgir geçmeye basladigin anda patron kapida görünür.

7 - Sıkısık trafikte serit degistirdiginde, terk ettigin serit daha hizli akmaya baslar.(Bana cok oluyor ;D)

8 - Dusa girip islandiginda telefon çalar.

9 - Birileri ile karsilasma ihtimalin, görünmek istemedigin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalismadigini ispat etmen gerektiginde kesin çalisir.

11 - Kasintinin siddeti ulasma zorlugun ile dogru orantilidir.

12 - Sinemada siranin ortasinda oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yag-reçel sürülmüs bir ekmek kesinlikle en pahali haliya ve yüzüstü düser.

14 - Ayaginiza tam oturan bir ayakkabi kesinlikle magazadaki ayakkabilarin en çirkinidir.

15 - Herhangi bir seyi begendiginizde derhal üretimden kaldirilir.

QUELLE35

Çok doğru ;D paylaşım için sağol yücel

Nazire

yücel

Demek ki burda herkesi cildirtan birseyler varmis... ;D

meltem14

tam benım ıcın yazmıssın bunlar hep bende oluyor ve ben gıcık oluyorum..ama naparsın yasam...

fbsahin

evet banada basen bu tarz durumlar oluyor gıcık oluyor ınsan bu zamanlarda :D

firdevs

Spyxxx

daha neler var neler mesela

alışverişten gelince kapıyı açman gerektiğinde anahtar her zaman dolu olan elinin tarafındaki cebindedir

bir yerdetam ortama uyum sağladığınız zaman ordan gitme vaktiniz gelir.
(mesela bi chat odasında tam insanlara alışıyorum muhabbet başlıyor   gece olup uykum gelio :D )

...mystery...

bunların çoğu benimde dikkatimi çekti mesela bide bana şey olur ne zaman bi yere gitmek için acelem olsa yürürken ayakkabımın ipleri açılır veya şimdi aklıma gelmeyen bisürü terslik olur en çok ona sinir olurum offoff:) paylaşım için teşekkürler :)

talay68

nedense 9 ve 14 hep benim başıma gelir lisedeyken hastayım diye okula gitmediğim gün kesin hocalarımla karşılaşırdım  offoff:)

dielosch

ummh banada çok şey olur mesela ne zaman birinden saklansam bir yere ya hapşırırım yadad ne biliyim yerimde duramam sıkıntıdan patlarım bir anda kapalı yerde kalma korkusu oluşur bende :D gizem bu arada seninkilerin arasında şu da var ' Ne zaman birine söz versen o sözü tutman güç oluyor ya da tutamıyorsun dış etkenler sağolsun :D '

teşekkürler çok doğru kesinlikle katılıyorum teşekkürler ...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 09:59:35 ÖS
ummh banada çok şey olur mesela ne zaman birinden saklansam bir yere ya hapşırırım yadad ne biliyim yerimde duramam sıkıntıdan patlarım bir anda kapalı yerde kalma korkusu oluşur bende :D gizem bu arada seninkilerin arasında şu da var ' Ne zaman birine söz versen o sözü tutman güç oluyor ya da tutamıyorsun dış etkenler sağolsun :D '

teşekkürler çok doğru kesinlikle katılıyorum teşekkürler ...

ama benden kaynaklanan bişey değil ayrıca dış etken değil resmen annem ve babam özellikle yapıyorlar gibi geliyor artık bana senle buluşucağımız zamanda mutlaka bi aksilik çıkıyo otobüs geç kalıyor falan yoksa ben dakik birisiyimdir geç kalmayı hiç sevmem bekletilmeyide...

wild_cobragirl

Eveeeet bunların neredeyse hepsini yaşadım. Çok sinir bozucu oluyorlar doğrusu...

Adse

Bir seye en fazla kenetlendigin anda, örnegin; film izlerken en heyecanli anda, kücükken saklambac oynarken saklanmak icin en ideal yeri buldugunuzda hemen tuvaletiniz gelir. Heyecanla dogru orantilimidir nedir :)

...mystery...

Alıntı yapılan: Adse - Eylül 30, 2008, 04:01:10 ÖSBir seye en fazla kenetlendigin anda, örnegin; film izlerken en heyecanli anda, kücükken saklambac oynarken saklanmak icin en ideal yeri buldugunuzda hemen tuvaletiniz gelir. Heyecanla dogru orantilimidir nedir :)
bu doğru olabilir yani doğru orantılı... :haha: tamam sustum... :-X

3,14

Alıntı yapılan: yücel - Aralık 18, 2007, 06:58:57 ÖSInsani Çıldırtan Tesadüfler ;D

Sıkısık trafikte serit degistirdiginde, terk ettigin serit daha hizli akmaya baslar.(Bana cok oluyor ;D)

--> Seninle ayni kaderi paylasiyoruz Yücel... :haha:

...mystery...