Mutluluğun formülü

Başlatan yakamozlu_gece, Ekim 01, 2008, 06:29:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

*  Tabağında ağız tadına uymayan bi yiyecek bulduğun zaman şikayetçi olma...Tabaklarında karınlarını doyurmak için bile hiçbir şey bulamayan insanları düşün.
*  Sıkışmış bir trafikte kendini umutsuz hissettiğin zaman şanssız olduğunu sanma...Dünyada arabaya binme şansına hiç sahip olmayan kişileri düşün.
*  İşinde kötü bir gün geçirdiğin zaman kendi kendine söylenme...Yıllardır işsiz kalmış bir kişiyi düşün.
*  Yerleşim merkezinden kilometrelerce uzakta araban bozulduğu zaman yaşama küsme...Doğduğu günden bu yana böyle bir yürüyüş yapmayı özlemiş felçliyi düşün.
*  Aynaya baktığında saçındaki yeni beyaz saç teli seni üzmesin.Saçlarına yeniden sahip olmayı bekleyen ve kendisine kemoterapi uygulanan bir hastayı düşün.
*  Yaşamın anlamı ve amaçlarını düşünmeye başladığında kafan karışmasın...Bunu düşünmeye bile fırsatı olmayanları düşün.
*  Ve bir gün insanların sertliği, umursamazlığı, küçüklüğü ve güvenilmezliği karşısında kendini aşağılanmış ve kurban edilmiş bir duygu içinde bulursan, yine de gülmeyi dene...Çevrendekilere sert, umursamaz, aşağılayıcı ve ezici davranan bir kişi olmadığına şükret.

dielosch

bence mutluluğun formülü yoktur :D mutlu olmak isteyen her zaman mutludur,mutsuz olmak isteyen de her zaman mutsuz :-/

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 02, 2008, 10:54:39 ÖS
bence mutluluğun formülü yoktur :D mutlu olmak isteyen her zaman mutludur,mutsuz olmak isteyen de her zaman mutsuz :-/
saçma...koşullar(bazıları) insanları(bazılarını beni değil) çok mutsuz etmeye yetiyor mesela düşünsene bi sevdiğin ölüyo(kim olduğunu anladın sanırım) o zaman mutlu olabilme ihtimalin kaç dilara? her zamana bu konuda girdiği için bu örneği verdim..

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 02, 2008, 10:58:05 ÖS
saçma...koşullar(bazıları) insanları(bazılarını beni değil) çok mutsuz etmeye yetiyor mesela düşünsene bi sevdiğin ölüyo(kim olduğunu anladın sanırım) o zaman mutlu olabilme ihtimalin kaç dilara? her zamana bu konuda girdiği için bu örneği verdim..
mutlu olmak isteyen dedim o zaman mutlu olmak istediğimi kim söyledi :D Allah korusun bu arada :(

...mystery...

bilmem...yorumu sen yazınca senin öyle olduğunu söylemek istediğini düşünmüştüm ayrıca evet Allah korusun.. tık tık tık tahtaya vurdum yaril:)