ideal erkek...

Başlatan şems, Şubat 09, 2008, 01:54:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakisikli_star

yanlız bayanlar sunu unutmayınkı ideal erkek ideal kadının yanında olur :) saygılar
gerısını sız dusnun cevaplayın ıdeal bayan nasıl olur dıye

emosh

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 12, 2008, 12:40:19 ÖÖ
Sevgili emosh bu Konu hakkinda bana da danisti .
Kendisi Sparta arkadasimizi  istemiyerek te olsa  üzdügü icin  cok üzgün.
Emosh sen cok temiz kalpli bir insansin.
Benim gözümde bir insan " hatasini" görebiliyor ve özür diliye biliyorsa o cok yüce bir insandir.
Seni tebrik ederim ...

Sparta arkadasimizada bir kac cümle yazmak istiyorum.
Gecmiste fikir degisikliklerimiz olmus olabilir ama karsindakini kirmadan bu isi yapabilmek
önemlidir.
Bu güzel ortamda birbirimizi  istemiyerek de  olsa kirmak bize yakismayan bir tavir diye düsünüyorum.

Herkes fikrini karsindakini kirmamak kaydiyla özgürce yaza bilmeli bence.

Sevgili Sparta yanlis anlasilmalar oldu ve belkide birbirimizi istemeyerek kirdik.
Onun icin bende hatamiz olduysa eger,yanlis anlasilmalar olduysa eger
buradan özür dilemek istiyorum.

Foruma tekrar Hosgeldin.
Herseyi bir silgi gibi silelim (böyle bir konu vardi galiba  :) silmek istedigimiz kareler) .
O kareleri hep birlikte silelim ne dersin?  ;)

Saygilarla esma ...

ya ben çok teşekkür ederim dile getiremediklerimi dile gtrdiğin için ben spara arkadaşımdan özür diledim ama yine dilemek isterim çünkü çok suçlu hissettim kendimi. bu arada esma abla ( abla diyoruum mahsuru yoktur umarım) o senin yüceliğin :)

sevval

Konuya cvp vermekde gec kalsmada cvp vermek istedim.Sparta sonuna kadar hakli bence ama tabi öyle olmayan istisna insanlarda var.  ::) :P

Sparta

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 21, 2008, 12:38:15 ÖS
Konuya cvp vermekde gec kalsmada cvp vermek istedim.Sparta sonuna kadar hakli bence ama tabi öyle olmayan istisna insanlarda var.  ::) :P

Çok Teşekkür ederim sevval hanım, tarafsız yorumunuz için.

sevval

...mystery...

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 09, 2008, 01:58:27 ÖS
Bayanlara göre ideal erkek parası olan yakışıklı erkeklerdir... Gerisi hikaye...
spartaya azda olsa katılıyorum çünkü gerçekten bi erkekte sırf bunları arayan bayanlar var ne yazık ki..bende onların birisini sevebileceklerini sanmıyorum zaten sevseler bile çok yürekten sevmezler.. ama öyle düşünmeyenlerde var aynı zamanda :)

SELİN_24

Eşinizi önemsizleştirdiğiniz ölçüde,sizde kaybedersiniz.Eşinize verdiğiniz değer,eşinize kazandırdığınız değerdir.

((((( ( İDEAL ERKEK İDEAL KADINI, İDEAL KADINDA İDEAL ERKEĞİ İNşA EDER ))))))))
Sevgili sparta saygılar,elbette düşüncelerinize saygım var fakat bu düşünceler bütün kadınlara ithaf edilirse işte burada sizi tenkit etmeyede hakkım var.düşüncelerinizin değişeceğini ümit ederek sizi kadınlar hakkında daha iyi niyetli düşünmeye bekliyorum. saygılar