arkadaşlar bizim formumuzdada aylık en lerimiz neden olmasın?

Başlatan şems, Nisan 03, 2008, 01:31:38 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

forumun ;
en eğlenceli üyesi : esma41 ;D

şimdilik bir tane..aklıma geldikçe yazarım :)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 05, 2008, 11:22:13 ÖS
forumun ;
en eğlenceli üyesi : esma41 ;D

şimdilik bir tane..aklıma geldikçe yazarım :)

Tesekkür ederim mystery.  :)

...mystery...

dielosch

Forumun En ablası : Esma 41
Forumun En Abisi : Jentzsch
Forumun En şirini : kirsehir7  kur;)
:haha: benimde aklıma geldikçe eklicem :D

SEVGI-40

forumda kirsehir7 yi en cok seven üye :SEVGI-40   hehehe

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ekim 06, 2008, 11:34:40 ÖS
forumun en cilgini= dielosch

:haha: yaaa yaa çok çılgındır benim arkadaşım...bence burda öyle yüzyüze görseniz ne sıkıcıdır sıkıcı demiyimde çok ciddi :) ama ben onu böyle kabul ettim nede olsa en yakın arkadaşım değiştiremem ya :) ben kendi şaklabanlığımla açığı kapatırım kapatıyorumda zaten :) (aslında hep değil ama genelde ciddidir ;D en azından ben öyle gördüm tanıdığımdan beri ciddisin dimi dilara ??? ama bana kızma sadece söyledim utanan:) )

...mystery...

forumun en sevecen üyesi: kirsehir7
forumun en mutsuz ama en sevimli üyesi :sevgi-40 (nerden sevimli derseniz görmedim ama sevdim neden bilmiyorum ??? )
forumun en arkadaş üyesi : dielosch ( :haha: )
en anlayışlı üye : gece ( ;D )

veeeee eeeen sooooonnn ; ;D

en küçük üye : ben :haha: ;D

(daha aklıma gelirse yazarım ;) )

dielosch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ekim 06, 2008, 11:34:40 ÖS
forumun en cilgini= dielosch
:haha: ciddi misin ben de aynı gizem gibi en sevecen en güzel en tatlı gibi birşeyler yazıcaktım da sonra tam olarka nickini hatırlayamadım sonra çıktım başka yerlerde aradım bulursam yazıcaktım yine en şirini diye ama unuttum sonra ekliyim şimdi :D Bu arada sağol :D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 07, 2008, 04:46:49 ÖS
:haha: yaaa yaa çok çılgındır benim arkadaşım...bence burda öyle yüzyüze görseniz ne sıkıcıdır sıkıcı demiyimde çok ciddi :) ama ben onu böyle kabul ettim nede olsa en yakın arkadaşım değiştiremem ya :) ben kendi şaklabanlığımla açığı kapatırım kapatıyorumda zaten :) (aslında hep değil ama genelde ciddidir ;D en azından ben öyle gördüm tanıdığımdan beri ciddisin dimi dilara ??? ama bana kızma sadece söyledim utanan:) )
:haha: ben burda ciddiyim gizemmm bir çözemedin olayı aramızdaki yaş farkını kapatmasa da elimde değil burda ciddi oluyorum.Normalde de herkes deli dolu olduğumu söylüyor.Yeni okulda ikinci adım çatlak oldu :haha: neden bilmiyorum ama senin yanında biraz ciddiyim sanırım...Sorun da sensin çünkü sen çok cıvıksın :D ( yanlış anlamazsın umarım yine :D )

...mystery...

yok ne yanlış anlıcam yaa bende senin yanında ciddiyim büşranın yanında nasıl olduğumu bilirsin :haha: senin yanında içime bişey kaçıyo benim :haha:

...mystery...

forumun en alıngan üyesi : ben ve dielosch
forumun en konuşkan üyesi:esma41
en sorumsuz üye: dielosch(neden olduğunu anladın sanırım sen daha ödevleri okulda yap :haha: sorumsuz seni)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 07, 2008, 05:05:33 ÖS
forumun en sevecen üyesi: kirsehir7
forumun en mutsuz ama en sevimli üyesi :sevgi-40 (nerden sevimli derseniz görmedim ama sevdim neden bilmiyorum ??? )
forumun en arkadaş üyesi : dielosch ( :haha: )
en anlayışlı üye : gece ( ;D )

veeeee eeeen sooooonnn ; ;D

en küçük üye : ben :haha: ;D

(daha aklıma gelirse yazarım ;) )
canim beninm ya cok tesekküredrim ama bugun cok mutluyum alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)sende cok sevimlisin  gizemcim  ;) ;)
görmesekte yazdiklarimizdan kimin ne oldugu belli oluyo dimi ;D

SELİN_24

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 07, 2008, 11:33:41 ÖS
canim beninm ya cok tesekküredrim ama bugun cok mutluyum alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)sende cok sevimlisin  gizemcim  ;) ;)
görmesekte yazdiklarimizdan kimin ne oldugu belli oluyo dimi ;D
evet kesinlikle belli oluyo :) bugün mutlu olduğunada sevindim hep böyle mutlu ol bence :angel: