Yazılı sorularına cevaplar:))

Başlatan _VeRa_, Eylül 15, 2008, 03:26:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_VeRa_

Ha buarada bana vira demişsin ::) sanırım yanlışlıkla oldu

SYILDIZ

byby:)merhaba vera´cim benim mesajimi lütfen alinmayacak sekilde tekrar tekrar oku lafim senin kisiligine degil türkiyedeki gencligimizeydi bende gectim o siralardan sen haberleri türkiyenin gündemini yakindan takip ediyormusun özelliklede bir dis ülkede yasiyormusun bilmiyorum eger dis ülkede olsanda karsilastirsan bir kelimeyle degil örnekleriyle gösterilecek cok sey var bu konuda karsilastir ve arastirma yaparsan ne kadar karamsar olmadigimi belki anlarsin.benim anlatmak istediklerim cok derin bu sayfa galiba mizah icerikli ben mizah degil ciddi icerikli bir mesaj yazinca rahatsiz ettim usura bakmayin nsenizi kacirdim.lütfen bu mesajimdanda bir pay cikarma sadece anlamaya calisirsan sevinirim yeni mizah mesajlarinda basarilar

SYILDIZ

merhaba vera´cim benim mesajimi lütfen alinmayacak sekilde tekrar tekrar oku lafim senin kisiligine degil türkiyedeki gencligimizeydi bende gectim o siralardan sen haberleri türkiyenin gündemini yakindan takip ediyormusun özelliklede bir dis ülkede yasiyormusun bilmiyorum eger dis ülkede olsanda karsilastirsan bir kelimeyle degil örnekleriyle gösterilecek cok sey var bu konuda karsilastir ve arastirma yaparsan ne kadar karamsar olmadigimi belki anlarsin.benim anlatmak istediklerim cok derin bu sayfa galiba mizah icerikli ben mizah degil ciddi icerikli bir mesaj yazinca rahatsiz ettim usura bakmayin nsenizi kacirdim.lütfen bu mesajimdanda bir pay cikarma sadece anlamaya calisirsan sevinirim yeni mizah mesajlarinda basarilar

_VeRa_

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Ekim 07, 2008, 11:22:52 ÖÖ

Her insan kendince bir pay illaki çıkaracak.

::)
demiştim  ;)
ya:)
Rahatsız olduğun konuyla ilgili paylaşımlarını bekliyoruz.faydalı olabileceğini düşünüyorum