Almancax'ın Beyaz Perdesi :)

Başlatan dielosch, Ekim 05, 2008, 04:10:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Beğendiğiniz filmleri buraya yazabilirsiniz...
Ya da yeni çıkacak filmler hakkında bilgi verebilirsiniz...

...mystery...

beğendiğim filmler:
1) Verrückt Nach Dir ;D (şakaydı izlemedim bile :) )

aklıma gelmedi bunuda değişiklik olsn diye yazdım aklıma gelince yazarım :)

Adse

Kitabini doya doya okudugum ve ciktiginda keyifle izledigim " The Lord of the Rings " üclemesi
Ayrica son zamanlarda izledigim, hosuma giden ve ilginizi cekebilecek hos bir film " Awake " türkceye Anestezi diye cevrildi tavsiye ederim...
Daha bircok film var, film izlemeyi cok severim...Sinemanin yeri ayridir her zaman ancak evimde izledigim zamanda gümbür gümbür ses sistemi ile izlemezsem icim rahat etmez :)

Adse

Awake yani türkceye Anestezi diye cevrilen filmi izlemek isteyen arkadaslar olursa lütfen film ile ilgili internetten yorumlari okumasinlar cünkü film, filmin sonunda cözeceginiz bir olayin üzerine kurulu eger okurda güzelligini önceden bilirseniz size pek birsey ifade etmeyebilir film. En azindan ben anatemayi bahsedeyim sizlereki hem biraz netlesmis olur hemde internetten arastirmazsiniz :)
Film de anatema ; Yapilan ameliyatlarda anestezi yolu ile uyutulan insanlarin kücük bir orani aslinda tam olarak uyku haline gecememektedir.Bu insanlar ameliyat sirasindada hicbir uzvunu kullanamamaktadir, uyku halinde gibi gözükürler ancak ameliyat sirasinda vucüdün cektigi tüm acilari hissetmektedirler.Gerisini lütfen izleyin.

Daha bircok film ile ilgili sirlarini aciklamadan elimden geldigince yorum yapmaya calisacagim. Bu basligi simdiden sevdim. Acan arkadasimiza da tesekkürlerimi sunuyorum :)

esma 41

Yesilcam filimlerinden : Al yazmalim :), Hababam sinifi (hepisi ... eskiler )
Yabanci filimlerden : A Beautiful Mind-Akil Oyunlari
Komik filmlerden : Recep Ivedik  :haha:
Türk filmleri: Eskiya (sener sen) 

Aklima geldikce yazarim.  :)

dielosch

Alıntı yapılan: Adse - Ekim 06, 2008, 11:48:10 ÖS
Awake yani türkceye Anestezi diye cevrilen filmi izlemek isteyen arkadaslar olursa lütfen film ile ilgili internetten yorumlari okumasinlar cünkü film, filmin sonunda cözeceginiz bir olayin üzerine kurulu eger okurda güzelligini önceden bilirseniz size pek birsey ifade etmeyebilir film. En azindan ben anatemayi bahsedeyim sizlereki hem biraz netlesmis olur hemde internetten arastirmazsiniz :)
Film de anatema ; Yapilan ameliyatlarda anestezi yolu ile uyutulan insanlarin kücük bir orani aslinda tam olarak uyku haline gecememektedir.Bu insanlar ameliyat sirasindada hicbir uzvunu kullanamamaktadir, uyku halinde gibi gözükürler ancak ameliyat sirasinda vucüdün cektigi tüm acilari hissetmektedirler.Gerisini lütfen izleyin.

Daha bircok film ile ilgili sirlarini aciklamadan elimden geldigince yorum yapmaya calisacagim. Bu basligi simdiden sevdim. Acan arkadasimiza da tesekkürlerimi sunuyorum :)

teşekkürler ben de sinemayı seviyorum ama  bu aralar hiç izleyemiyordum.O dediğin awake adlı film Tr'de başladı mı?? yoksa eskimi?
Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 07, 2008, 12:25:58 ÖÖ
Yesilcam filimlerinden : Al yazmalim :), Hababam sinifi (hepisi ... eskiler )
Yabanci filimlerden : A Beautiful Mind-Akil Oyunlari
Komik filmlerden : Recep Ivedik  :haha:
Türk filmleri: Eskiya (sener sen) 

Aklima geldikce yazarim.  :)

teşekkürler ablacım ben aslında bu tür filmleri pek sevmem hababam sınıfı hariç Kemal Sunal ın bütün filmlerini izlemişimdir.Dedem sağolsun :haha:

Devamını bekliyorum herkesten ben de umarım birşeyler yazabilicem :D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 05, 2008, 04:53:27 ÖS
beğendiğim filmler:
1) Verrückt Nach Dir ;D (şakaydı izlemedim bile :) )

aklıma gelmedi bunuda değişiklik olsn diye yazdım aklıma gelince yazarım :)

izleme zaten pek göründükleri yok ama çok tatlılar yaaa :D

...mystery...

Adse

Awake filmi Türkiye de vizyona daha önce girdi. DVD lerini ararsan bulabilirsin.