iki seçme şansınız olsa

Başlatan demir, Eylül 02, 2007, 09:33:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Ayrıca tropikal adada çamaşır yıkanmaz..bir denize Yada nehire girince al sana çamasır yıkandı ...( yanında kendimde yıkanmış olurum)

Bulaşığa gelince ıssız adada bir ben varım birde tencerem.Ne bulaşık çıkacak  ki . İp ile denize sarkıtırım..Sabaha balıklar tertemiz yaparlar... :D

Adım hizmetçi olsun.. ama keyfim Kral  :angel:

Sparta

esma 41

Alamncax Forum üyeleri Ada da bulusuyor ?  ;D

Herkes adaya iki esya getirebiliyor ?

Buyurun yazin :

Ben yiyecek ve icecek alirdim .
Baskada birsey istemem.
:)

dielosch

1)sınırsız stok olan koca bir ev :D
2)Bill

başka birşey istemezdim :D Hatta bunlar olsa süper olur yaaa :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 05, 2008, 01:24:08 ÖS
1)sınırsız stok olan koca bir ev :D
2)Bill

başka birşey istemezdim :D Hatta bunlar olsa süper olur yaaa :haha:

sen beni isteme yanında öyle olsun :(

ben sanırım...
1)Dilara
2)Tom derdim..

çok eğlenceli olurdu :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 05, 2008, 03:01:52 ÖS
sen beni isteme yanında öyle olsun :(

ben sanırım...
1)Dilara
2)Tom derdim..

çok eğlenceli olurdu :haha:

ya ne demezsin tom bey de sıkılmazdı zaten ben hiç hiç hiç sıkılmazdım :( manyakmısın kızım Allah korusun ne o öle kankim olabilir ama onu tam tanımıyorum Allah korusun Allah'ın playboy'u...Kaç bakalım nereye kadar kaçabilirsin alt tarafı bir ada :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 05, 2008, 03:58:26 ÖS
ya ne demezsin tom bey de sıkılmazdı zaten ben hiç hiç hiç sıkılmazdım :( manyakmısın kızım Allah korusun ne o öle kankim olabilir ama onu tam tanımıyorum Allah korusun Allah'ın playboy'u...Kaç bakalım nereye kadar kaçabilirsin alt tarafı bir ada :haha:

;D

olsuuuuuuuuun :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 05, 2008, 04:21:47 ÖS
;D

olsuuuuuuuuun :)

olmaz ben 483 e kurban gitmek istemiyorum canımcım.Bill sen ben oluruz dicektim ama seni düşündüm ve  seni çıkarttım çünkü sen sıkılırdın ya da ne bilim yani bence kötü olurdu.Tom'suz bir hayat hem de bill le ben varken ..Sen tekk :( o yüzden...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 05, 2008, 04:26:26 ÖS
olmaz ben 483 e kurban gitmek istemiyorum canımcım.Bill sen ben oluruz dicektim ama seni düşündüm ve  seni çıkarttım çünkü sen sıkılırdın ya da ne bilim yani bence kötü olurdu.Tom'suz bir hayat hem de bill le ben varken ..Sen tekk :( o yüzden...
olsuuun...ben değiştirdim zaten tom'u salla gitsin o kendi başının çaresine başka adada baksın ;D
ben şöyle isterdim
1)dilara
2)bide bi yat gezer tozar eğlenirdik yatın içi tam takır ama herşey var TV,bilg.,internet bile haa bide bill ve tom :haha: ne çok şey istiyorum ama yat kendi başına 1 varlık o yüzden 2 şey oluyo :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 05, 2008, 04:47:39 ÖS
olsuuun...ben değiştirdim zaten tom'u salla gitsin o kendi başının çaresine başka adada baksın ;D
ben şöyle isterdim
1)dilara
2)bide bi yat gezer tozar eğlenirdik yatın içi tam takır ama herşey var TV,bilg.,internet bile haa bide bill ve tom :haha: ne çok şey istiyorum ama yat kendi başına 1 varlık o yüzden 2 şey oluyo :haha:

süpermiş yaa :haha: uyanık seniii

...mystery...

öyleyimdir övünmek gibi olmasın (çokta mütevaziyim ;D ) uyanıklıkta ve kişi olarak değilde istediğim bişeyi elde etmede üstüme yoktur adım D'yle başlamıyo ama istediğim bişeyi kesin alır veya aldırırım :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 07, 2008, 07:47:01 ÖS
öyleyimdir övünmek gibi olmasın (çokta mütevaziyim ;D ) uyanıklıkta ve kişi olarak değilde istediğim bişeyi elde etmede üstüme yoktur adım D'yle başlamıyo ama istediğim bişeyi kesin alır veya aldırırım :haha:
bu arada dergiyi aldım heyoooo :D dedim ya benim kurtarıcı migrosum yazık kuytuda kaldığı için orası daha keşfedilmemiş yeni camini oralrda orda hep oluyor astım posterimi de duvar doldu haha :D ama daha sıkıştırırım bir kaç tane daha :D

...mystery...

bende aldım dün otobüs beklerken :haha: posteride anneme verdim şimdi odamda masamın üstünde cuma günüde hooooop dosyaya duvarıma asmıyorum göze gelmesinler dermişim :haha: neyse konu dağılıyo.. ;D

SELİN_24

şayet öyl ebirşey olsaydı bir ada  bir ben ve sessizlik başka bir şeye hacet yok

dielosch

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 10, 2008, 01:33:57 ÖÖ
şayet öyl ebirşey olsaydı bir ada  bir ben ve sessizlik başka bir şeye hacet yok

öyle deme selin_24 insan bir süre sonra sıkılır yine de sen bilirsin tabi :D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 12, 2008, 08:04:50 ÖS
öyle deme selin_24 insan bir süre sonra sıkılır yine de sen bilirsin tabi :D
aynen... okey:)

talay68