Kadinin en büyük düsmani yine kadinmidir ? (Anket )

Başlatan esma 41, Ekim 09, 2008, 01:21:59 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kadinin  en b

evet
9 (75%)
hayir
2 (16.7%)
olabilir :D
1 (8.3%)

Toplam Oy Verenler: 11

esma 41

Neden kadin kadini  kiskanir ?Neden hemcinslerimize karsi böyle bir duygu olusur iclerinde kadinlarin  ?Yorumlarinizi bekliyorum bayanlar  ve baylar.  :)

Anketimize oy vermeyi unutmayin !!

Tesekkürler ...  :)

esma 41

Kadının en büyük düşmanı yine kadın ;D

Ailede, iş hayatında, evlilikte ve arkadaşlıkta kadının düşmanı hemcinsi.

AMERİKALI sosyolog Shere Hite, ‘Hite Woman Loving Women/ Kadın Kadını Seviyor’ adlı kitabında kadınların hemcinsleriyle anlaşamama nedenlerini mercek altına aldı. İşte kitaptan ilginç notlar.

Kız kardeş kavgası: Babalar genellikle erkek çocuk sahibi olmak istiyor. Kız kardeşlerin kavgası babaların gözünde oğulların yerini alma rekabeti yüzünden yaşanıyor. Ailede bir kız diğerine göre daha sempatik. Böyle olunca diğeri daha zeki görünmek için savaşıyor.

Yaşlı ve genç rekabeti: Kadın yaşı ne olursa olsun güzel görünmek ve dikkat çekmek istiyor. Eğer bir ortamda orta yaşlı bir kadın gençten daha bakımlı ve şık ise rekabet başlıyor. ;D :zopa:

Evliler bekarlar: Öncelikleri değişen evli kadın bekarlara ayak uyduramıyor.  Diğer bir gerekçe ise evli kadınların eşlerini bekar arkadaşlarından kıskanmaları. ::)

Kadın yönetici istenmiyor. Kadın yöneticileri alt kadroda çalışan kadınlar kıskanıyor. Kariyerdeki yükseliş erkeklerle ilişkilendiriliyor. Kadın çalışanlar kendi aralarında da uyumsuz. Kadınların karşı cinsle kurduğu iletişim ve kariyer çabaları hemcinsiyle anlaşamama nedenleri arasında gösteriliyor.

Alinti ..

Yorumlarinizi bekliyorum ...  :)

SELİN_24

günümüzde kadınlar artık cinsel obje durumunda oldukları için bence kadınların düşmanı yine kadınlardır,diye düşünüyorum.iyi geceler

dielosch

bence de ama düşmanı olan kadınlar biraz şey gibi kadınlardır...

...mystery...

bencede kadının en büyük düşmanı yine kadınlar birbirleriyle yarışmada ne var anlayamıyorum çok saçma..neden düşman olunurki onuda anlamam mesela ben bay veya bayan kimseye düşman olmam kızarım ama 15 dk sora falan eskisi gibi olurum neyse konu dağıldı..dediğim gibi bence bi bayanın başka bi bayana düşman olması saçma bişey.. :-\ ama malesef öyle :P

kirsehir7

bikac kadin var böyle düsman olan.özelliklede bi erkegin evli oldugunu bilipte onunla bir birliktelik yasayan kadinlara coooooook kiziyorum.iste e büyük düsmanlarimiz böyle ...... kadinlar.  tickoff:)  :zopa:
nasil böyle bir düsmanligi yaparlar hemcinslerine anlayamiyorum yaa.  tickoff:)

esma 41

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ekim 10, 2008, 12:55:01 ÖS
bikac kadin var böyle düsman olan.özelliklede bi erkegin evli oldugunu bilipte onunla bir birliktelik yasayan kadinlara coooooook kiziyorum.iste e büyük düsmanlarimiz böyle ...... kadinlar.  tickoff:)  :zopa:
nasil böyle bir düsmanligi yaparlar hemcinslerine anlayamiyorum yaa.  tickoff:)

Kirsehir yazdiklarina katiliyorum ...
Ama ben kadindan önce öyle bir erkege düsman kesilirdim.
Gerci böyleleri icin degmez ...

Sonucta o kadinlar birer yabanci ....
Ama bunu  esine veya sevgilisine yapan bir adam bir yabanci degil.
Böylelerini söyle iyice bir  :zopa:  lazim.

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 10, 2008, 02:59:05 ÖS
Ney gibi ?  utanan:) :)
kirsehir7 benim sölediklerimi biraz daha açmış ordan anlarsın :D yani benim demek istediğim şeyleri o açıklamış :D

SELİN_24

o kadınların ney gibi olmasına gerek yok.ince beller mini etkler altından fırlayan uzun bacaklar ve ortalara şaçılmış degajeler.hiç kadınla alakası olmayan bir  reklamda bile kadın kullanılıyorsa kadın kadının düşmanıdırilla (((((şey)))))gibi olmasına gerek yok

azeri_pretty

bence hem öyle hemde diyil .Kadinin nasil insan olmasida önemli , öyle kadinlar vardir ki hemcinsleri cok  kiskanir bazilari olnlarin basarilarina sevinir.

...mystery...

evet kesinlikle azeri_pretty 
mesela ben kimseyi kıskanmam bi bay veya bayan hiç farketmez hep ben başarılı veya mutlu olucam diye bişey yok onlarda olabilirler çok doğal bişey bu :angel: başkalarının başarılarını kıskananlarıda anlamıyorum offoff:)

esma 41

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 10, 2008, 11:46:41 ÖS
o kadınların ney gibi olmasına gerek yok.ince beller mini etkler altından fırlayan uzun bacaklar ve ortalara şaçılmış degajeler.hiç kadınla alakası olmayan bir  reklamda bile kadın kullanılıyorsa kadın kadının düşmanıdırilla (((((şey)))))gibi olmasına gerek yok

Ince belliler ve mini eteklilerin düsmanlikla ne alakasi var selin ?

Aciklama yaparsan sevinirim.  :)

dielosch

şey gibi kadınların içine onlarda giriyor selin_24 eğer o kadın erkeğe yüz vermezse erkek bir süre sonra vazgeçer zaten öyle yerlerde çıkanlar genellikle şey tipinde şey diyincede tam anlamıyla demek istemedim yani o kadar da değil...

...mystery...

:haha: haha diyorum başka bişi demiyorum açıklaman süper dilara'cım(Dilara^m da diyebilirim çünkü beniM Dilaramsın sahiplendim sanırım ama o kadarda sahiplenmem çünkü sende bi insansın ne saçmalıyorum yaa haha ;) Fransızcadandır kesin bu saçmalamam :haha: )

esma 41

...mystery...