Bayanlara özel ...

Başlatan esma 41, Haziran 05, 2008, 11:47:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

İğyyyyyyyyyyyyyyy ...

...mystery...

neye iğyyyy??? dielosch'un dediklerine mi??? :-\

SELİN_24

beitregenizle beni utandırdınız çok ihtiyacım vardı bendende size bir +1 beitrege  angry:) angry:) angry:)
kadınların adı çıkmış erkekler başı çekiyor.tırnakları uzun,...........eden,dedikoducu bir eşiniz olur umarım.maç seyerederkende tam gooool olduğu sırada önünüzden geçer,beddua değil temenni sadece

...mystery...

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 12, 2008, 12:38:26 ÖÖ
maç seyerederkende tam gooool olduğu sırada önünüzden geçer
:haha:

SELİN_24

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 12, 2008, 12:38:26 ÖÖ
beitregenizle beni utandırdınız çok ihtiyacım vardı bendende size bir +1 beitrege  angry:) angry:) angry:)
kadınların adı çıkmış erkekler başı çekiyor.tırnakları uzun,...........eden,dedikoducu bir eşiniz olur umarım.maç seyerederkende tam gooool olduğu sırada önünüzden geçer,beddua değil temenni sadece
sizinle tek konuda anlaşıyoruz katılıyorum iiiiiiğğğğğğğyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Sparta

Benim pek maçla aram yok... Yaprak dökümü olurken TV den geçmesin yeter :)   Çay yapmak için geçiyorsa geçici izin kartı ile TV nin önünden geçebilir :)

Japonlar Plazma ekran TV leri niye yana doğru uzun yaptılar sanıyorsun ?  :)

Ahaha adamlara çok zeki, bayılıyorum yaaaa japonlara ...

...mystery...

:haha: hiç bu açıdan düşünmemiştim bu plazma TV'leri öyle değilse bile çok akıllıca :)

SELİN_24

Alıntı yapılan: Sparta - Ekim 12, 2008, 12:43:58 ÖÖ
Benim pek maçla aram yok... Yaprak dökümü olurken TV den geçmesin yeter :)   Çay yapmak için geçiyorsa geçici izin kartı ile TV nin önünden geçebilir :)

Japonlar Plazma ekran TV leri niye yana doğru uzun yaptılar sanıyorsun ?  :)

Ahaha adamlara çok zeki, bayılıyorum yaaaa japonlara ...

eminim japonlar sizi düşünerek yapmışlardır bu plazmaları yaprak dökümünü seyrederken geçsin sorun değil yani geçsinde

Sparta

Hayır... fuzuli bir iş için geçmesin :D .. Çay filan yapmak için geçsin....  Dizi keyfimi bozmasın :D

SELİN_24

Alıntı yapılan: Sparta - Ekim 12, 2008, 12:53:17 ÖÖ
Hayır... fuzuli bir iş için geçmesin :D .. Çay filan yapmak için geçsin....  Dizi keyfimi bozmasın :D
ister lüzumlu ister lüzumsuz sizinle yaşayacak eşe Allah sabır versin ne diyim çekilmez herhalde.

...mystery...

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 12, 2008, 12:56:36 ÖÖ
ister lüzumlu ister lüzumsuz sizinle yaşayacak eşe Allah sabır versin ne diyim çekilmez herhalde.
:haha: ;D

esma 41

Kadınlar 20 bin kelime kullanabilirken, erkekler 7000 kelime kullanabiliyor. ( bir günde )  :haha:

Kadınların beyni erkek beynine göre yüzde 9 daha küçük ama erkek beyni ile aynı hücrelere sahip. Sadece beyin hücreleri birbirine daha yakın.

Kadınların duygu  :'(  ( :haha:)  ve hafıza kaydetme hücreleri erkeklere göre daha büyük.

Erkeklerde agresif olmayı  :zopa:  tetikleyen hücreler kadınlara göre daha büyük ve daha çabuk beyine iletiliyor.

Uzun lafin kisasi ... kadinlar anca  :'( erkekler anca   :zopa:
Tabi genellememek lazim ...  kur;)

...mystery...

:haha: süpersin esma abla özellikle şu cümle.. ;)

Uzun lafin kisasi ... kadinlar anca  :'( erkekler anca  :zopa:
Tabi genellememek lazim ... kur;)

ama ben bu gruba girmiyorum (ağlayanlar grubuna)  :haha: ben yılbaşından beri sadece 1 kere ağladım yani 11 aydır sadece 1 kere... onuda dilara biliyor tabi hatırlarsa... :-\

dielosch

:haha: bunu biliyordum ama içinde başka şeyler daha olduğu için göndermemiştim :D tamamını biliyorsun anlarsın Esma abla

bu arada gizem :D bence sen 2 -3 defa ağladın :D ya da gözlerin doldu diyelim :D hemde bir dönem sürekli olmuştu bu olay :D

...mystery...

yoooooo...sadece gözlerim doldu..ben ağlamadım sadece 1 kere... aaa pardon 2 kere şimdi hatırladım... :) ama yinede 11 ayda 2 çok iyi bence biçok kişi bunu başaramaz baştada sen :haha:

dielosch

yavv ben ağlamayı kötüden saymıyorum ki başarıp başaramama söz konusu olsun :D bence ağlamak çok büüyk bir üstünlük çoğu kişide ağlayamaz mesela sen :D

...mystery...

çoğu kişi ağlar rehberlik dersinde demiştik ağlayan ve kahkalarla gülen insanlar normal değilidr diye ben normalim işte.. ( :haha: ) bide bill habire ağlıyo sende tom ağlamış ama 1 kere bende artık ağlamıyorum (bunu söyliyim önceden çok ağlardım ondan artık ağlamıyorum ağlamak istemiyorum ve kendimi tutuyorum..) kısaca 2mizde birbirimizi bulmuşuz sen bill i ben tomu ;)