Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hunkarus

YA BİZE UPS MAKBUZU VERDİLER HANGİ NUMARAYla sorgu yapabiliyoruz bilen varmı arkadaşlar

alicelik1984

hunkarus

Alıntı yapılan: alicelik1984 - Ekim 13, 2008, 05:18:41 ÖS
sorgu değil sonuçlar eve gelecek.
BİLİYORUM da bize verdikleri numaradan ups nini sitesine girip kargomuzun nerde olduguna bakabiliyoruz acaba bugün yola çıktımı diye düşünüyorum bugün olamzsa büyük olasılıkla yarın yola çıkacaktır kanımca

alicelik1984

onu arkadaşıma sorup iletebilirim..o konu hakkında bilgim yok.bencede yarın yola çıkar büyük olasılıkla

amed58

bana sms geldi yola çıktı diye yarın elinizde diye

hunkarus

Alıntı yapılan: alicelik1984 - Ekim 13, 2008, 05:30:37 ÖS
onu arkadaşıma sorup iletebilirim..o konu hakkında bilgim yok.bencede yarın yola çıkar büyük olasılıkla
istanbuldamı girdin kardeş sen

hunkarus

Alıntı yapılan: amed58 - Ekim 13, 2008, 10:42:39 ÖS
bana sms geldi yola çıktı diye yarın elinizde diye
önceki mesaj yanlış alıntı  oldu özürt soruyu san soracaktım ahmed kardeş sen istanbuldamı girdin

amed58

amed58

az önce kargoyu aradım 1 saate bende olurmuş en geç :) ölecem yaaa

amed58

emeği geçenlerden Allah razı olsun kazandımmmmmmmmmmmmmmmm 7555555  ohh beeeeee ohhhhhhhhhhhh

alicelik1984

hayırlı olsun kardeş.senin adına çok sevindim.

esma 41

Alıntı yapılan: amed58 - Ekim 14, 2008, 10:22:16 ÖÖ
emeği geçenlerden Allah razı olsun kazandımmmmmmmmmmmmmmmm 7555555  ohh beeeeee ohhhhhhhhhhhh

amed58 sizi tebrik ederim .
Sizin adiniza sevindim.
Su andaki sevincinizin tadini cikarin bence.
Hergün böyle güzel "anlarimiz " olmuyor.

Size bundan sonraki "yeni" hayatinizda basarilar dilerim.  :)

hunkarus

SEvindim valla bende heyecan son hadiidnde ama hep kaybedicem düşüncesi beni mahvediyor darısı başıma inşalalh bende geçer puan alırımda geçerim tekrar dan tebrikler ahmed

sela

Tebrikler ahmed ne güzel bi haber almisin sabah sabah:)umarim buraya herkes gectik die yazar. Tekrardan tebrikler...

alicelik1984

Alıntı yapılan: hunkarus - Ekim 14, 2008, 10:31:31 ÖÖ
SEvindim valla bende heyecan son hadiidnde ama hep kaybedicem düşüncesi beni mahvediyor darısı başıma inşalalh bende geçer puan alırımda geçerim tekrar dan tebrikler ahmed
hayırlısı olsun kardeş.sınavı kaybetsende üzülme.bidahakine kazanırsın.dünyanın sonu değilya..

esma 41

Alıntı yapılan: hunkarus - Ekim 14, 2008, 10:31:31 ÖÖ

InsAllah hunkarus.  :)

Adse

Tebrikler, yolun devaminda da basarilar.