Çok Acı Bir Olay

Başlatan khoLpa$aLı, Ocak 09, 2008, 02:07:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

__D3M0N__

böle insanlar aramızda oldukça;  yaşamaktan insanlardan ister istemez  tiskiniyorum..  hiç dünyaya gelme daha ii wala bunlar insan deyil... OLAMAZ!!!

esma 41

Alıntı yapılan: __D3M0N__ - Ekim 15, 2008, 12:34:58 ÖÖ
böle insanlar aramızda oldukça;  yaşamaktan insanlardan ister istemez  tiskiniyorum..  hiç dünyaya gelme daha ii wala bunlar insan deyil... OLAMAZ!!!

Selam D3MOn,

öncelikle Foruma hosgeldin .
Bence üstte yazdigin mesaj (billincsiz  yaptigina eminim ) biraz isyan ediyormussun gibi birsey.
Dünyaya gelme daha iyi yasamaktan tiskiniyorum demekle hicbirsey degismez.
Bence biz biz olalim , güzel egitimler alalim ve böyle "insanlara " karsi güclü olalim ki
böyle seyler daha az yasansin.
Cocuklarimizi öyle yetistirelimki , öyle egitelimki ilerde böyle seyler yasanmasin.
Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.
Beni yeni gelen üyeleri  ;D hep böyle karsilarim. ;)

Güzel paylasimlar dilegim ile ...

Saygilar ...

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 15, 2008, 12:45:18 ÖÖ
Selam D3MOn,

öncelikle Foruma hosgeldin .
Bence üstte yazdigin mesaj (billincsiz  yaptigina eminim ) biraz isyan ediyormussun gibi birsey.
Dünyaya gelme daha iyi yasamaktan tiskiniyorum demekle hicbirsey degismez.
Bence biz biz olalim , güzel egitimler alalim ve böyle "insanlara " karsi güclü olalim ki
böyle seyler daha az yasansin.
Cocuklarimizi öyle yetistirelimki , öyle egitelimki ilerde böyle seyler yasanmasin.
Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.
Beni yeni gelen üyeleri  ;D hep böyle karsilarim. ;)

Güzel paylasimlar dilegim ile ...

Saygilar ...

işte esma 41 farkı :D haklısın ablacım :D ne olursa olsun hayat devam ediyor ve iyi ki yaşıyoruz ve iyi ki insanız ( içinde bunu kabullenmeyenler de var en azından heraketleri insan olmadıklarını ispatlıyor mesela olaydaki bekçi gibi ) her neyse dünyayı biz bu hale getirdik ee öyleyse bunu düzeltebiliriz.....umarım ...

yildizkaymasi

Bence tamamen uydurmaca bir hikayedir bu. Insan bir kac gün önce gömülmüs bir cesedi ordan cikartip o sekilde kullanmaz, nedenmi beden cürümeye baslar kokar ve kopar dokundugunda. Tamam belili bir süre yapiyormus diye yaziyor ama uydurmaca bence. Ne anlatacaklarini bilmedigi icin bazi insanlar böyle igrenc seyleri ortaya atarlar, Dünyanin zaten bozuk oludugunu düsünenler dahada kötü düsünsün diye.
Kötüler yokmu var elbet, ama böyle tür haberlere ben inanmiyorum.