Kadinin en büyük düsmani yine kadinmidir ? (Anket )

Başlatan esma 41, Ekim 09, 2008, 01:21:59 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kadinin  en b

evet
9 (75%)
hayir
2 (16.7%)
olabilir :D
1 (8.3%)

Toplam Oy Verenler: 11

dielosch

...mystery...

:haha: böyle saçma konularda hep haklıyımdır zaten.. hep haklıyımdır dicektimde hiç bi insan hep haklı olmaz ondan böyle konularda dedim doğrumu yapmışım?? ;D

talay68

esma 41

% 81.8 evet diyor.  ;D

Acaba evet diyenlerin arasinda kac bayan ve kac bay vardir ... kim bilir  kur;)

:zopa:

SELİN_24

kısacası günümüz kadınlarının giyim tarzını söylemek istemiştim esma 41.giyimleri kuşamları hiç hoş değil,

esma 41

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 15, 2008, 09:40:54 ÖS
:haha: böyle saçma konularda hep haklıyımdır zaten.. hep haklıyımdır dicektimde hiç bi insan hep haklı olmaz ondan böyle konularda dedim doğrumu yapmışım?? ;D

Sacma konuymussss   

Bir ara görüsürüz  seninle ...   :zopa:

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 18, 2008, 03:03:58 ÖÖ

Sacma konuymussss  

Bir ara görüsürüz  seninle ...   :zopa:

yaa esma abla ben senin açtığın konuya bişi demedimkii utanan:) sadece şey gibi kadınlarda demek istediğini anladım burda olmaz dedim dilarada bana katılıyomuş o tip konularda haklıyımdır dedim yani benim söylediğim şeye saçma dedim.. :-[

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 18, 2008, 12:52:30 ÖS
yaa esma abla ben senin açtığın konuya bişi demedimkii utanan:) sadece şey gibi kadınlarda demek istediğini anladım burda olmaz dedim dilarada bana katılıyomuş o tip konularda haklıyımdır dedim yani benim söylediğim şeye saçma dedim.. :-[

Saka ya saka ...  :haha:
Alingan arkadasim benim ....  ;D

...mystery...

esma 41

...mystery...

esma 41

...mystery...

hayır ben erkeklerle daha iyi anlaşırım hatta...kavga bile etmem..sadece şakalaşırız kızlar çok kavga ediyolar şakadanda anlamıyolar.. :) bende anlamıyo gibi görünsemde sadece gıcık etme amaçlı ( ;D ) anlamıyo gibi görünürüm :haha: en büyük hobim arkadaşlarımı gıcık etmek başta dilara olmak üzere hıı bide annem.. ;D

esma 41

Bende bir zamanlar öyleydim.
Ablamlar sag olsun , ben kücükken bana gicik esma derlerdi hep.
Hic alakasi bile yooook     ;D

Simdi diyen bile var ...  :zopa: :haha:

...mystery...

;D evet bencede hiç gıcık değilsin esma abla gerçekten alakası bile yok...yani en azından burda değilsin... :)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 19, 2008, 02:26:08 ÖS
;D evet bencede hiç gıcık değilsin esma abla gerçekten alakası bile yok...yani en azından burda değilsin... :)

Bende bunu diyorum iste...  :haha:

Arada bir giciklasiyorum canim ... herkes arada giciklasabilir normal bence.

Abartmamak lazim bence..  kur;)