4 kulaklı kedi şaşırtıyor..

Başlatan ...mystery..., Ekim 18, 2008, 04:18:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Bu kedi ABD'de günün konusu oldu. Çünkü tam 4 kulağı var!

Valerie ve Ted Rock çifti dört kulaklı kediye rastladıklarında önce gözlerine inanamamış. İlk şoku atlattıktan sonra ise bu dört kulaklı kedi yavrusunun onların ailesinin bir parçası olmasına karar vermişler.

Daily Mail'in haberine göre çift bu dört kulaklı kediye iki yıl önce rastlamış. Minik gri kediyi evlat edinmiş ve adını da Yıldız Savaşları filmine atıfla Yoda koymuşlar.

şikago'nun güneyidinde bir bar çıkışında rastladıkları Yoda'ya sahibinin bir ev aradığını anlatan Valerie, Yoda'ya rastladıklarında 20 yıllık kedilerini yeni kaybetmiş olduklarını belirtiyor.

8 haftalık Yoda'yı evlat edindikten sonra veterinere götüren çift, veterinerin şaşkınlığını üzerinden atar atmaz internette araştırmalar yaptığını ve dört kulaklı bir kedinin izine de Almanya'da rastladığını anlatıyor.

Zaman içinde çok özel bir varlığa sahip olduklarını daha iyi anladıklarını kaydeden Rock çifti, kedilerinin kaçırılmasından da endişe ediyor.

İnsanların Yoda büyük ilgi gösterdiğini ve birlikte fotoğraflar çektirdiklerine değinen Valerie, Yoda'nın kulaklarından ikisini kestirip kestirmeyecekleri sorusuyla da karşılaştıklarını ancak Yoda'nın tamamen normal davranışlar sergileyen, meraklı bir kedi olduğunu belirtiyor.

Valerie Rock, Yoda'nın gürültücü bir kedi olmadığını ve çok seyrek olarak yumuşak sesler çıkararak miyavladığını da sözlerine ekliyor.

(alıntı)

...mystery...

ne çirkin kedi dimi?? köpekleri çok severim ama kedilerden hiç hoşlanmam.. :-\

dielosch

kedi tip bakmasa şeker bence sadece şu anda korkutuyor :D ama kedileri çok severim ve köpekleri de üff Gizem ben evde kedi beslemeyi planmıştım ne yapcaz şimdi :(

...mystery...

asla....ben evde köpek dışında bi hayvan beslemem öyle kedi falan gibi papağan olurda kedi olmaz.. :) sen kendi odanda kedini bende kendi odamda köpeğimi beslerim yada kardeş kardeş yaşarlar ama kedi olursa köpekte olur senin kedin bana bulaşmasında öyle ağzımı yüzümü elimi oramı buramı tırnaklarıyla çizicek bi kedi istemem ben.. ;D benim köpek dediğimde öyle küçük bişi değil veya kurt köpeği falan(ALMAN ;D ) golden lar varya sarı sarı ayy düşünmesi bile çok şeker.. :)

dielosch

ben de severim köpekleri ama köpeklerin evde beslenmesi pek iyi değil diyorlar din'en yani ama tam bir bilgim yok :D araştırırız ayrıca kediler durduk yere hiç kimseyi çizmezler (!) :D :haha:

...mystery...

öyle mi??? benim arkadaşımın evinde 3 köpek 1 kedi var kendi anlatıyo..diyoki:
"eve girdim kedi üstüme atladı..elimi çizdi piskopat kedi" diyo.. :haha: bide tırnaklarını kesmek çok zormuş sürekli çiziyomuş... :)

dielosch

çok yalnız bırakmıştır ilgilenmemiştir bu aralar o yüzden kediler bu konuda çok alıngandır sahipleri 1-2 gün bıraktığı zaman huysuzlarşırlar ayrıca kediler nankördür derler o çok saçma bir şey açıklarım sana onu :D neyse ya daha çoook var :D olursa tabi inş..

...mystery...

:haha: evet olursa.. :) bu gidişle bana zorda.. dersler o kadar zorki kimse not vermiyo biz alıyoruz.. :( sözlü notlarını sınavla veriyolar.. :-\

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 18, 2008, 09:05:42 ÖS
:haha: evet olursa.. :) bu gidişle bana zorda.. dersler o kadar zorki kimse not vermiyo biz alıyoruz.. :( sözlü notlarını sınavla veriyolar.. :-\

her yerde öyle gizem bir sizde değil almak bize düşüyor alan gidiyor bi yerlere alamayan da kalıyor bi yerlerde işte :( neyseeeee kapatalım içm karardı

...mystery...

ben bilmem başka yeri bizde aşırı sıkı ben sonra anlatırım bi edebiyat ödevi var ohoo...1 hafta süre bile yetmez 2 gün verdi.. :-\

...mystery...

yalnız kediden edebiyat ödevine gelmişiz... :haha: ne yetenek yaa biz bu yetenekle harcanıyoruz buralarda dilara.. ayy pardon senin adın KÖTÜ KIZ DİLARA'ydı dimi?? yaril:)

kirsehir7

amaniiiiiin! kediye bak.Allah neler yaratiyor.

...mystery...

evet yaa...ama çok kötü bakıyor... :-[ o yüzden bakmamayı tercih ediyorum... 8)