Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 18, 2008, 04:21:19 ÖÖ
Pardon şef, unutmuşum kartları sana verdiğimi, bu aralar çok dalgınım.
eee, şey, rica etsem birini verir misiniz bana?
Çok acil lazım oldu da ondan yani, bak walla çok hayırlı bi iş için kullanıcam bundan emin ol
  :zopa:

Aaa siz daha yatmadinizmi ?
Herhalde uykunuz kacti birden .  :haha:
Eee normalidr , kirmizi kartsiz uyku tutmuyor demi ?

Sari karti versem olurmu sevgili asistanim.
Kirimizi bende dursun... olmazmi?  kur;)   (sanirim bu benim son mesajimdi )  ;D

gece

Slm arkadaslar nasilsiniz gün süper basladi Allaha sükür :)

MuhaяяeM

Akşamki darbe girişiminden sonra iyi olmaya çalışıyoruz, siz nasılsınız, bakıyorum da keyifler iyi görünüyor :)

gece

Allaha sükür iyiym muharrem beycok yogunum islerim var ama morali düzgünse insanin is olsun sorun degil  ;)

evet  sabaha karsi yapilan darbe girisimine bende sahit oldum esma kafasina koymus ille sizi asistanligina istiyor  :haha:

zannimca kendisi assistan olucak gibi  ;D duymasin yaw  ;D

kirsehir7

slm millet nasuilsiniz uzun bii zaman oldu girmeyeli.

ooo muharrem hocayi burda görmek ne güzell  clap:)  alkis:)

gece

Kirsehirim biz iyiyizde sen nasilsin Kirmizi koltuk icin hazirlik yapiyorsun degilmi ;D

MuhaяяeM

Kırşehir nerelerdesiniz siz uzun süredir yoktunuz :)
Evet kırmızı koltuk için hazırlandınız mı? Oyumu verdim, sorularımı da sorarım bak ona göree  ;D

kirsehir7

aaa benmi oturacam kirmizi koltuga yeni haberim oluyorr  utanan:)
oturalim bakalim.iyim gece ablam
muharrem hocam giremedim galiba biraz tembellik yaptim ama cok özledim almancaxi.

dielosch

uuu 666 . sayfa :D amma olmuş ayrıca bu rakamıda hiç sevmem :D anlarsınız :D neyse ee selam almancax napıyorsunuz bu aralar ??

bu arada kirsehir 7 şimdiden tebrikler kırmızı koltuğa rahat rahat yerleş keyfini çıkar :D

mehmetemir21

selam almancax sakinleri nsılsınız ?umarım herkes çok iyidir

gece

Aleyküm selam mehmet alllaha sükür ben iyiyim  umarim sende iyisindir :)

fevziş

slm millet ben geldim  byby:)
salı eşimi dün gönderdim bende salı günü yolcuyum dance:)
inşAllah :angel:
sizler nasılsınız alkis:)

kirsehir7

slm fevis ayy cok sevindim hadi hayirli yolculuklar.  byby:) sakin oraya gidince cogu arkadas gibi bizi unutup ihmal etmede  tickoff:)
valla vizesi cikip iden artik ugramaz oluyor buralara unutuyor bizi  tickoff:)

fevziş

sağol arkadaşım çok sağolun unutmasına unutmamda evimde pc yok alana kadar malesef görüşemeyız alır almaz sizlerleyim inşAllah dance:)

kirsehir7

...mystery...

herkese selam sanırım kimse yok ama ben yinede sorıyım.. nasılsınız?? dance:) ben süperim.. dance:)

1000. mesajımda hayırlı olsun bu arada..kimse yok bende kendi kendime kutlıyım dedim :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 18, 2008, 10:21:46 ÖS
herkese selam sanırım kimse yok ama ben yinede sorıyım.. nasılsınız?? dance:) ben süperim.. dance:)

1000. mesajımda hayırlı olsun bu arada..kimse yok bende kendi kendime kutlıyım dedim :haha:

Tebrik ederim seni sevgili mystery.
1000 mesajin hayirli olsun.
Benimde yakinda 4000.Mesaj olacak insAllah.  :)

Bu cicekler senin icin ....