Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

esmacim ya ben en cok senin sorularini bekliyordum Muharrem bey sorular sordu süper oldu ama
senden gelicek sorulari yalan diyemem bugüne kadar bekledim :)

gece

Ribery iyigeceler nasilsin hersey yolundami :)

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Ekim 19, 2008, 02:03:26 ÖÖ
esmacim ya ben en cok senin sorularini bekliyordum Muharrem bey sorular sordu süper oldu ama
senden gelicek sorulari yalan diyemem bugüne kadar bekledim :)

Bence Muharrem beyden haric diger üyelerde süper sorular sordular.
Buradan hepisine tsk etmek istiyorum .

Bakarsin birkac soruda benden gelir.  :)

gece

Kesinlikle Sparta süper sorular sordu yakamozda öyle her birine ayri ayri tesekkürler ama benim demek istedigim Muharrem beyin sorulari terletti tamam kabul yaw sen herkeze günde 8 soru sordun bende heycanla bekledim esma nezaman soracak ;D
Esma espiri yapiyorum sakin alinma olurmu ;)
bu bir oyundu cokta eylendim hatta koltugumdan kalkmak istemiyorum yaaa napsam  :-\

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ekim 19, 2008, 02:12:10 ÖÖ
Kesinlikle Sparta süper sorular sordu yakamozda öyle her birine ayri ayri tesekkürler ama benim demek istedigim Muharrem beyin sorulari terletti tamam kabul yaw sen herkeze günde 8 soru sordun bende heycanla bekledim esma nezaman soracak ;D
Esma espiri yapiyorum sakin alinma olurmu ;)
bu bir oyundu cokta eylendim hatta koltugumdan kalkmak istemiyorum yaaa napsam  :-\
gece abla kalkamassin ztn kolay kolay ben kalkmadan japon yapistiricisi sürmüsdüm unuttunmu.hahahahahahaah kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

nasilsiniz bu arada tantecim chefim ablacim

gece

Sevgi ya ben cok sevdim bu koltugu kalkmak istemiyorum ama yarin Kirsehirime devredicem napalim birazda o tadini cikarsin ;)

gece

Muharrem bey, esmacim, kirsehirim , yakamoz  Almancax sakinleri hayirligeceler  byby:)

MuhaяяeM

gece

Merhaba arkadaslar nasilsiniz :)

Sparta

İyiyiz gece sen nasılsın :D

dielosch

naber almancax^ın  değerli üyeleri :D kimseler yok mu yaa ?? :D bu arada kırmızı olmuşum yeni gördüm zaten yeni ama olsun :D kendi kendime kutluyayım barii :D :haha:

esma 41

Tebrikler dielosch ....  ;D

Bu arada bende varim ...

Kirimizi  sana cok yakismis.  ;D

dielosch

aaa naber esma abla :D sağol gizem gibi hızlı olamasam da sonunda kırmızı oldum :D kırmızı sadece bunda yakışsın valla :D kırmızı koltuktan tırsıyorum biraz :D :haha: daha çoook var ama olsun zaman çabuk geçer :D

MuhaяяeM

dielosch kırmızı olmuşsun tebrikler, birileri de kararmak üzere sanırım :)

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 19, 2008, 05:11:17 ÖS
dielosch kırmızı olmuşsun tebrikler, birileri de kararmak üzere sanırım :)

???

Kararmak ...  ::)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 19, 2008, 05:09:02 ÖS
aaa naber esma abla :D sağol gizem gibi hızlı olamasam da sonunda kırmızı oldum :D kırmızı sadece bunda yakışsın valla :D kırmızı koltuktan tırsıyorum biraz :D :haha: daha çoook var ama olsun zaman çabuk geçer :D

Bu sarki senin icin dielosch.
Kizardigin icin ...  utanan:)   ;D

https://www.viva.tv/Stars/Player/id/27485/asset_id/22888/type/video/inter_id/479

MuhaяяeM

Alıntı YapKararmak ...

Yakında anlarsınız...  ;)