Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

önemli degil ahmet ben tesekkür ederim

ahmetpamuk2

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ekim 19, 2008, 11:51:15 ÖS
önemli degil ahmet ben tesekkür ederim

evet oldu dınlıyorum

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 19, 2008, 11:09:24 ÖS
Pastan icin tesekkür ederim mystery.
Cok güzel ve lezzetli olmus.
Ellerin dert görmesin.  ;)

bişey değil..afiyet olsun yine yaparım istersen bi dahakide 5 katlı olur inşAllah.. ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 19, 2008, 05:09:02 ÖS
aaa naber esma abla :D sağol gizem gibi hızlı olamasam da sonunda kırmızı oldum :D kırmızı sadece bunda yakışsın valla :D kırmızı koltuktan tırsıyorum biraz :D :haha: daha çoook var ama olsun zaman çabuk geçer :D

:haha: ben çok mu hızlıyım??? utanan:)

dielosch

:haha: kendi halime çok fazla gülüyorum şu anda ben de farkettim niye biz tanımıyoruz felan diye ama gizem öyle emin konuşunca :D naparsın :D Neyse seni de güldürdük iyi oldu Admin Bey :D :haha:

...mystery...

:haha: evet yaa ben bugün aklıma geldikçe gülüyodum bide gerçekten çok emindim ya.. ;D

MuhaяяeM

Ha haa ha  :haha:
Demek ki neymiiişşşşş ?  ;D

dielosch

MuhaяяeM

Onu sizin demeniz gerekiyo  ;D

...mystery...

dielosch

:D :haha: gizem i bekliyeyim ben :haha:

dicekken geldi söle arkadaşım :D

...mystery...

herşeye burnumuzu(burnumu ;D ) sokmamak gerekiyomuş veeeeee bişeylerden emin olmadan konuşmamak gerekiyomuş... ;D

Doğru mu sevgili Adminimiz  Muharrem bey??? ;)

...mystery...

adminimiz kaçmış mı banamı öyle geldi?? ;) :haha:

dielosch

sanırım bilemicem artık pek bir yorum yapmıcam olaylar hakkında :haha: bazen ders almak lazım dimi ama admin bey ( bu söze bayıldım esma abla sağolsun dilime dolandı :haha: ) neyse gittiyseniz bile birgün görür ve cevaplarsınız umarım ;D

deniz05

merhaba ben deniz...aile birleşimi için sınavı geçtim ama bunu eşime söylemedim.süpriz yapmak için..konsolosluktanda randevu aldım..27 sinde..Almanyadaki eşimi yabancılar polisi haber vermek için çağırıyorlarmış!!! bu ne zaman olacak acaba!!!yani benim konsolosluk randevumdan öncemi sonramı yada aynı zamandamı!!yardımcı olursa sevinirim....

...mystery...

merhaba deniz..bunu buraya yazarsan karambole gitme ihtimali çok yüksek forumda uygun başka bir yere yazarsan belki daha rahat cevaplanabilir.. ;) yani en azından görmeme gibi bi ihtimal olmaz sanırım.. :-\ ben cevaplamak isterdim ama bi bilgim yok malesef... :-\

...mystery...

herkes nereye kaçtı yaaa ??? yine kimse yok... :(