bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 17, 2008, 10:13:07 ÖS
almaz almaz ben senin söyldiğine demedim zaten oturup kelime ezberlemk için dedim.. :)

bide...

ben işime gelmiyo demiştim bahane uydurduğumu zaten kabullendim ;D bahane bahane bahane hep bi bahanem vardır zaten ama sadece ingilizcede.. :haha: onada artık bişi demiyorum zaten yavaş yavaş seviyorum ama kelime işte onada senin söylediğin yöntemi denicem sevgi ;)
tmm anlasdik ozmn dene ise yariycaktir.
biseyi bilmessen anlamassan tabi hosuna gitmez ama onu anlamaya basladigin zmn en sevdigin sey haline gelir ;)

...mystery...

...mystery...

süperim yaa..4 saattir ingilizceden kitap özeti ezberliyorum ve bitti çok kısa sürede bitti en azından 10 kerede baştan sona tekrar ettim çok mutluyum daha soruları var ama olsun özet bitti ya.. halayy:)

esma 41

...mystery...

bende çok mutluuuuuuuuuuuuuuuy-DUM taki bi sonraki güne geçmemiz yaklaşana kadar yarın Gramerden(İngilizce) quizimiz var ve zor olurmuş sınavları çok korkuyorum... :-\

ahmetpamuk2

bugun kendımı 4,5 aydan berı ılkkez ıyı hıssdıyorum:D

...mystery...

Alıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 19, 2008, 11:10:05 ÖS
bugun kendımı 4,5 aydan berı ılkkez ıyı hıssdıyorum:D
4,5 ay mı??? nasıl yaa ??? 4,5 ay boyunca bi insan kendini kötü hissetmeye dayanabilir mi?? sizin adınıza sevindim.. :-\

Ben hmm...sanırım iyiyim...evet evet iyiyim... ;D sadece biraz uykum var.. :-\

RIBERY

dielosch

içimde tarifi olmayan bir mutlulukl var içim içime sığmıyor haydi hayırlısı :haha:

...mystery...

...mystery...

süperim içimden bütün dünyayı turlamak geliyor... yuppi:) demeyi o kadar çok isterdimki... :-\ aslında iyiyim ama..ne biliyim kötüyüm işte karar veremiyorum... ::) sadece bu kadar fransızca konusunu nasıl yetiştiricem diye düşününce sıkılıyorum bi kötü oluyorum... :-[

...mystery...

...mystery...

nedenini bilmiyorum ama şu anda çok sinirlerim bozuk ve ne zamandır böyle ağlamamıştım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum resmen belki biraz rahatlarım diye yazdım ama... :-\  bi etkisi olmadı

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

dielosch

biraz mutlu biraz üzgün biraz karmaşık ya daaa baya bi karmaşık :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 23, 2008, 06:30:17 ÖS
biraz mutlu biraz üzgün biraz karmaşık ya daaa baya bi karmaşık :-\

aynı ben... :-\ az önce ağlıyodum şimdi göbek atıcam nerdeyse..yada dengesizlikmi desek buna yani benimkisine :haha:

...mystery...

3,14