işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Dieloschun arabalarini bende sevdim .  ;D

Bende siyah renkli arabalara bayilirim ...  ;D

...mystery...

:haha: bizim dilarayla zevklerimiz hiç uymaz.. :) siyah arabaları bende severim ama aslında benim cadillac ları sevmememin sebebide şey... Tom'la aynı araba olmaz farklı olsun..tanışınca falan (ne hayalperestim) aynı araba kötü olur... ;D

esma 41

:haha:

Ya bu Tokio hotel , tim ,bill sizi baya bir sey etmisss....  ;D

Bu durumda seyin anlami .:  ;D   bagimli -...

...mystery...

bağımlı olduğumuz doğru ama bi düzeltme: ;D

Tim değil TOM ;)

esma Abla senin klavyenin tuşlarında hangilerinin yanyana olduğunu bilmiyorum o ve i yanyanaysa ona bişey diyemem ama bende değil ondan düzelttim umarım yanlış anlamazsın ;)

esma 41

Bende i ile o yanyana evet.

Ama yanlis yazdigimdan ileri gelmiyor bu yanlis, tom un adini bilmedigimden yani bu Konu beni fazla ilgilendirmediginden ileri geliyor.  ;)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 19, 2008, 03:27:08 ÖS
:haha:

Ya bu Tokio hotel , tim ,bill sizi baya bir sey etmisss....  ;D

Bu durumda seyin anlami .:  ;D   bagimli -...

tim değil tom :D neyse evet gizemle zevklerimiz hiç uymaz ben beyaz dersem siyah der artık bilerek mi yapıyor bilemicem :D :haha: neyse zevkler aynı esma ablayla :D umarım bir gün bi bebeğim olur ( gizeme inat :haha: )

dielosch

ummhh gizemle geçen konuşmayı nasıl olduysa göremedim :D o da düzeltmiş neysee :D özürr dilerimm

haa bu arada kaba arabaları severim demişsin de ben ne zaman sana o tip araba göstersem beğenmiyorsun acep kaba derken neyi kastediyorsun :haha: şaka yaptımm kırılma sakın :D

...mystery...

dielosch

...mystery...

...mystery...

dielosch

...mystery...

ben arabayı çok sevdim yaa... :) böyle bir arabam olsun 40 milyar borcum olsun yaz gelince banada heyecan olsun... :haha:

dielosch

...mystery...

ne bebeği yaa??? cadillac mı?? ::) bebeğe bak ondan bebekmi olur yaa... asıl onu kullanan BİRİ bebek.. utanan:)

...mystery...

dielosch

Esma Abla siyah renkli arabalara bayıldığını söylemiştin ..Eeee şu 'kararma' (!) :haha: olayından sonra al sana benden hediye umarım beğenirsin  utanan:)