Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

evet yaa onlarda önde olsa ne güzel olur ;D bu arada kirsehir kırmızı koltuğa oy için sağol dilara^mda verdi 2 oldu nee güzel.. ::) dememi beklemiyosunuz sanırım.. :haha:

kirsehir7

he he insAllah sen otuurursunda görüsürüz ozaman.

...mystery...

benmi hiiiiiiiiç sanmam.. :) yani umarım... ama bak ben sana sadece oy verdim kirsehir soru sormıcamkii.. utanan:)

kirsehir7

sor sor niye sormuyon.niysee sen sorsanda sormasanda ben sana sorcaaam

...mystery...

ama... :-\ neyse tamam bakalım kim oturucak bundan sonra sadece izlicem şu 1 hafta bi geçsede... ;D

dielosch

selammmm hepinize merhaba :D

kırsehir seni tebrik ederim kırmızı koltuk hayırlı olsun :D

gizem kaçış yokkk :D

...mystery...

heeeeeeeeeeeyyyy... nerdesiniz topluluk???  yuppi:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 20, 2008, 09:14:35 ÖS
selammmm hepinize merhaba :D

kırsehir seni tebrik ederim kırmızı koltuk hayırlı olsun :D

gizem kaçış yokkk :D

kim demiş kaçış yok diye :haha:

...mystery...

cidden bu topluluk nereye gitti yaa.... yuppi:) alkis:) clap:) halayy:) hiihi:) sesleniyorum sesleniyorum kimse yok... yuppi:)

kirsehir7

dielosch

gizem i sıkıştırırsınız artık kırmızı koltuğa yayılamadan :D :haha: şahsen ben soru sormayı beceremem tanımak için sorulan sorulara yazılan cevapları okuyorum ama Gizem ' e gerek yok :D sanırım onu tanıyorum :haha:

...mystery...

hadi yaa yemin et bende senimi tanıyorum acaba??? (bugün çok GİZEMli :haha: hissettim kendimi adıma çekmişim bugün ;D )

...mystery...

yaa neden çıkıyosun aslında bende çıkıcam heralde birazdan... :-[

dielosch

neyse gizem ve kirsehir( gittin galiba ama olsun :D ) iyi akşamlar ben kaçtımm tschüss :D

...mystery...

yoooo ben gitmemiştim burdayım ama gidicem... :)

...mystery...

ama ben şimdi gidiyorum...sen daha çıkamadın ama neyse herkese byeee... byby:) kendinize iyi bakın... byby:)

dielosch

sana dememiştim kirsehire demiştim ama neyse :D üstüne alınmada üstüne yok :haha: hadi öptüm tschüss