Bayanlara özel ...

Başlatan esma 41, Haziran 05, 2008, 11:47:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SELİN_24

hiç bir erkek bir damla göz yaşına değmez (biraz klasik ama olsun çok güzel bir cümle ben seviyorum)

Kasus

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 19, 2008, 08:42:19 ÖS
çoğu kişi ağlar rehberlik dersinde demiştik ağlayan ve kahkalarla gülen insanlar normal değilidr diye ben normalim işte.. ( :haha: ) bide bill habire ağlıyo sende tom ağlamış ama 1 kere bende artık ağlamıyorum (bunu söyliyim önceden çok ağlardım ondan artık ağlamıyorum ağlamak istemiyorum ve kendimi tutuyorum..) kısaca 2mizde birbirimizi bulmuşuz sen bill i ben tomu ;)

aglayan ve kahkalarla gülen insanlar neden normal degil, cok merak ettim?
Ben cok gülerimde, ne cok agladigimi ve güldügümü gerci hic saymadim ama ortalama günde üc bes kez kahkaha atiyorum, ve geri kalan kisminda ya kahkaha atmadan gülüyorum, yada kiziyorum, yada sakin duruyorum. Aglamak pek cok sayilmaz ama dedigim gibi saymadim.
Evet merak ettim kahkaha atanlar neden normal degil veya aglayanlar. :)

...mystery...

gülmek değil ama kahkalarla gülmek normal değil demişlerdi neden olduğunu bende bilmiyorum ama aşırı tepkiyle ilgili bişey olsa gerek bende bazen kahkahayla gülerim ama çok ağlamam..bende normal sayılmam yani.. ;)

ama bunu birazdan araştırıcam merak ettim bende.. :) zaten sadece bize söyleneni söylemiştim... :-[ bide ona ekliyim şey denmişti dünyada sadece %10 luk bir kısım normalmiş onun dışındakiler normal değilmiş..bunlar sadece örnek denmişti..sadece bunlar değil başka şeylerde var yanii.. ;)

dielosch

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 20, 2008, 02:13:24 ÖÖ
hiç bir erkek bir damla göz yaşına değmez (biraz klasik ama olsun çok güzel bir cümle ben seviyorum)

demekki aşık olmamışsın ya da aşık olacak düzeyde birini bulamamışsın ya da aşık olduğun kişi değmeyen biriymiş....

eğer benim Bill'i sevdiğim gibi birini sevseydin her an ağlardın... Ayrcıa bunlar mutluluk gözyaşları olurdu ama onun dışında normal ağlamaktan bahsediyorsan eğer zaten gözyaşı dökecek kadar değerli bir insan sana gözyaşı döktürüyorsa hiç bir değeri yoktur zaten onun için ağlanmaz da...

...mystery...

dilara sen tıptan vazgeç...felsefe falan oku...bu ne söz ya.. ;)

dielosch

öff gizem öff demeliyim burda kusura bakma :D çıktın msn den ödev yapcam diye girdin buraya aşkolsun :D ayrıca daaa felsefemi :haha: o tip bişi mi olmuş yav :D hiç uğraşamam ben öyle felsefeyle :D tıp iyi olmazsa mimarlık :D

...mystery...

msnden çıktım ama ders çalışıyorum kaçak yazıyorum...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 20, 2008, 05:48:26 ÖS
öff gizem öff demeliyim burda kusura bakma :D çıktın msn den ödev yapcam diye girdin buraya aşkolsun :D ayrıca daaa felsefemi :haha: o tip bişi mi olmuş yav :D hiç uğraşamam ben öyle felsefeyle :D tıp iyi olmazsa mimarlık :D

az önce cevap veremedim şimdi veriyorum yani bunun için değilde gerçekten sen iyi konuşuyorsun( bak çaktırmadan çok dırdır yapıyosun diyorum.. bide bana arkadaşına...seninle evlenicek kişinin vay haline yanii.. [ bu söz bana tanıdık geldi.. ;D ] ;) :haha: ) o tip bişeymi olmuş demişsin sanırım bakıyım tekrar okıyım...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 20, 2008, 05:40:17 ÖS
demekki aşık olmamışsın ya da aşık olacak düzeyde birini bulamamışsın ya da aşık olduğun kişi değmeyen biriymiş....

eğer benim Bill'i sevdiğim gibi birini sevseydin her an ağlardın... Ayrcıa bunlar mutluluk gözyaşları olurdu ama onun dışında normal ağlamaktan bahsediyorsan eğer zaten gözyaşı dökecek kadar değerli bir insan sana gözyaşı döktürüyorsa hiç bir değeri yoktur zaten onun için ağlanmaz da...

bu kısmı baya güzel olmuş yani nası diyim??? güzel anlatmışsın öyle söyliyim daha iyi olucak... ;) felsefede aklıma geldi söyledim ne alakası var bilmiyorum... :-\ :haha: neyse yani güzel yazı yazıyosun değerlendir diyorum.. ;)

SELİN_24

sevgiliye olan aşka inananlardan değilim dilara.aşık olmadım.aşık olunacak kişi bulamadım yada aşık olduğum kişi gözyaşıma değecek birisi değilmiş.....bunlar boş işler.hiçbir erkek bir [bgcolor=#ff6b00][/bgcolor]damla gözyaşına değmez diyorum tekrar.ağlamaksa gayet doğal.ağlamak bence bir ihtiyaç ama bu erkekler için olmamalı[bgcolor=#ff3a00][/bgcolor]

Sparta

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 21, 2008, 12:59:39 ÖÖ
sevgiliye olan aşka inananlardan değilim dilara.aşık olmadım.aşık olunacak kişi bulamadım yada aşık olduğum kişi gözyaşıma değecek birisi değilmiş.....bunlar boş işler.hiçbir erkek bir [bgcolor=#ff6b00][/bgcolor]damla gözyaşına değmez diyorum tekrar.ağlamaksa gayet doğal.ağlamak bence bir ihtiyaç ama bu erkekler için olmamalı[bgcolor=#ff3a00][/bgcolor]

Çelişkili şeyler yazmışın bu konuda...  Bence fikrin sana göre doğru... 

SELİN_24

çelişki bunu neresinde sparta

Sparta

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 21, 2008, 12:59:39 ÖÖ

Aşık oldun mu olmadın mı? olmadıysan neden ağladın ,Olduysan inanmadığın şey için neden ağladın.Madem bunlar boş işler boş şeyler için ağlamaya değer mi?

SELİN_24

1.cümle asıl düşüncem,2.cümle dilaranın cümlesi.3.cümle gerçekten boş işler.4.ağlanacak okadar çok şey varki erkekler için ağlanmaz.5.cümle ağlamak yaşamın bir parçası

1 aşık olmadım
2 hiç üzüldüğün zaman ağladığın olmadımı senin sparta
3 aşık olmak vs vs boş işler tabiki değmez

Sparta

Doğru söylüyorsun...yazdıklarını şimdi anladım...
Bana görede kızlara aşık olmaya değmez...Bu konuda anlaşamıycaz galiba :D

SELİN_24

seninle hiç anlaşamadık haklısın

Sparta

Sanırım senin hikayeni çözdüm... 1 kişi seni kırdı diye herkesi kötü sanma.. Daha hayatın başındasın...
  Her işte bir hayır vardır...

SELİN_24

Alıntı yapılan: Sparta - Ekim 21, 2008, 01:57:06 ÖÖ
Sanırım senin hikayeni çözdüm... 1 kişi seni kırdı diye herkesi kötü sanma.. Daha hayatın başındasın...
  Her işte bir hayır vardır...
haklısın bak işte buna katılıyorum her işte bir hayır vardır lakin beni kimse kırmadı kıramazda,yanlış çözümleme