Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sabır

eşin alman vatandaşı ise ücret ödemiyorsun hayırlısı inşAllah bizim kadfar beklemezsin 4 ay oldu ses yok

ahmetpamuk2

nasılsın sabır bı gelısme yokmu krdesım?

SEYHAN69

Alıntı yapılan: sabır - Ekim 19, 2008, 11:23:59 ÖS
eşin alman vatandaşı ise ücret ödemiyorsun hayırlısı inşAllah bizim kadfar beklemezsin 4 ay oldu ses yok

4 ay mı?baya bir zaman olmuş.Allah hayırlısı versin diyip dua etmekten başka çare yokmu nedir?bakalım benimki ne kadar sürecek.göreceğiz hep beraber...

ilhann27

seyhan kardes vize basvurusunu ankaradanmi yoksa istanbuldanmi yapiyorsun eger istanbuldansa önemli bisey dicem kardes vize basvurusu hakkinda

sabır

yok ilhan ya msn adesin ne oradan yazışalım seninle

sabır

offffffffffffffff gel artımk gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

SEYHAN69

hayır Ankaradan başvuracağım.birazdan yola çıkacağım görüşme için.hayırlsıı bakalım.stres oldu baya...

ilhann27

seyhan kardes esinin türkiye giric cikic belgesinide yaninda götürsen  iyi olur.. sonradan istiyorlar senden zaman kaybi olmamasi icin senin acindan iyi olurdu

ilhann27

adas daha haber yokmu kardes ?

ilhann27

alinyazim_0101 adas ekle konusalim

jadedragon jd

arkadaşlar merhabalar bi sorum olacaktı umarım yardımcı olursunuz.

16ekimde aile birleşimi için başvurdum ama bugün mesaj geldi kargonuz yola çıktı diye evrakları verdigimde hiç bir sorun olmadıgını söylemişlerdi ama hiç benim gibi böle kargosu erkenden yola çıkan varmı acaba?

Adse

benim 2 hafta icinde pasaportum vizemle beraber elime gecmisti. Olabilme ihtimali mevcut hatta 1 hafta icinde elinizde olursa bir rekorda olabilir. Ancak kastettikleri sey; vize basvuru evraklarinizin kargo ile Almanya'ya gidiyor olmasin ? Ama umarim kargo ile gelenler evinize geliyordur.

jadedragon jd

yok evime geliyor aradım sordum bende şaşırdım ilgincime gittide durum. acaba böyle bi durum yaşayan oldumu çok merak ettim. çünkü evrakları verince hiç bi problem olmadıgını söylemişlerdi. ee bukadar çabuk sürede elime ulaşıcagını görünce şoke oldum bende:)

Adse

Peki esinizden herhangi bir evrak istediler mi gecen günlerde Almanyada ? Kira Kontrati, yada herhangi birsey

jadedragon jd

işte sorunda o eşimi çagırmadılar. ben başvurmadan önce eşim gidip gerekli belgeleri vermişti. çalıştıgı işten aldıgı maaş 3aylık vs.vs. herşeyi ayarlayıp vermiştik almanyadaki konsolosluga. bende o yüzden soruyorum işte red alma gibi bi durumum olmaz dimi almanyaya gitmeden bu belgeler. çünkü ben belgelerimi verdigimde benden hiç bişey istememişlerdi. şimdi kargoyu göndererek belge isteme olasılıklarınında olmadıgını düşünüyorum ben kafam karışmış durumda:)

ilhann27

jajedragon valla sastim kardes senin isine 1 hafta diyorsun ..benim 5 ay oldu vizenin V'si bile yok haber yok ..bugün almanyadaki büyük elciligi aradim.. bana dedikleri aynen söyle.. keyiflerine göre calisiyorlar bazen hizli bazen yavas..bende hak verdim tabiki.. umarim vizedir kardes sana gelen

ilhann27

ayrica esinden belge istemeleri lazim.. kira kontrati is yerinden ne zamandir calistigina dair evraklar buna benzer seyler