Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 21, 2008, 05:58:03 ÖS
ya bişey sorucam "sie sind" tam olarak ne anlama geliyor??? siz "sie" ama... "sind" noluyo orda ich bin gibi bi mantığı var ama ben ich bin'ide çözemedimki..... :-\ anlamı ne yada açıklanabilecek bi anlamı varmı??? çok acil lütfen... :)

o ingilizcede de olan am is are ın yerine geçiyor diye ahmin ediyorum ama yinede bilemicem :D hani you are değil de sie sind

dielosch

selam gece abla biz iyiyiz sen ?

gece

Tesekkür ederim herkese bende iyiymiyim iyiyim sükür ;) dolasiyorum ee malüm almancax sokaklari genis gez gez bitmiyo  :haha:

MuhaяяeM

dielosch

ben kaybolurumda gece ablanın kaybolcağını hiç mi hiç sanmıyorum :D ee tecrübe bi yerde :haha:

gece

Valla ne yalan ilk zamanlari koyboluyordum  dielosch ama simdi asla kaybolmam cikmaz sokaklari dahi ezberledim muharrem bey  :haha: :haha:

dielosch

:haha: Adminimiz kayboldu yinee :D

MuhaяяeM

şu çıkmaz sokakları bi ben ezberleyemedim, arada bir kayboluyorum yaa :)

gece

Siz kaybolmassiniz yaw ne olucak nasilsa adminsiniz yikin duvari cikin demi ama  :haha:

MuhaяяeM

Yıka yıka duvar kalmayacak yakında  :haha:

dielosch

gece

Bir taraftan yikiyorsunuz ama öbürtaraftan yeni duvarlarla yenilikler oluyor oda güzel bence ya:) alkis:)

Simdilik gitmek zorundayim aksama ugrarim insAllah hoscakalin muharrem bey  byby:)

Hoscakalin almancax sakinleri  byby:)

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 22, 2008, 05:15:15 ÖS
o ingilizcede de olan am is are ın yerine geçiyor diye ahmin ediyorum ama yinede bilemicem :D hani you are değil de sie sind
onu biliyorumda...ben o am,is,are'ında işlevini tam olarak bilmiyodum yani çözemiyodum çünkü Türkçede karşılığı yok sanırım belki bi açıklaması vardır diye sormuştum..neyse zaten ben almanca bilen bi arkadaştan aldım yardımımı bugün okulda... ;)

...mystery...

kimse yokmu yaa yine??? yuppi:)

gece

Var ya nasilsin mystery :)

...mystery...

iyiyim gece abla sen nasılsın??? (bu arada gece abla rica etsemde bana Gizem desen ben nedense garipsiyorum mystery'i.. :-\)