A1 sınavında çıkmış sorular ve cevapları

Başlatan (LALEZAR), Ağustos 04, 2008, 11:10:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(LALEZAR)

arkadaşlar henüz A1 sınavına girmeyen nasıl olduğunu merak eden arkadaşlar bu linkten indirebilir umarım işinize yarar..

esselammm..
https://www.file-upload.net/download-1007341/Orjinala1.rar

alicelik1984

(LALEZAR)

kardelen1977

ben sinava girecegim arkadaslaaaar.TAVSIYELERINIZ VAR MI?

alicelik1984

tavsiyem..istanbul beyoglundaki alman kitapevinden fit für zertifakat A1 goethe adli kitabi alman..sinava yonelik bir kitap.bu kitabi yapabiliyorsan sinavida gececeksin demektir..

alicelik1984

Alıntı yapılan: kardelen1977 - Ekim 20, 2008, 10:26:48 ÖS
ben sinava girecegim arkadaslaaaar.TAVSIYELERINIZ VAR MI?
ben sınava girmedim ama girmiş kadar biliyorum.bu kitap istanbul daki alman kitap evinde var başka nerede var bilmiyorum.sınav daki soruların aynıları var fakat kelimeler değişik buda o kadar önemli değil.kitap ın baya faydası var yani.ayrı ca cd den dinlemede var kitapda.

GhosT

arkadaşlar pazartesi izmirde yapılan sınava giren varmı

FrauYildirim

sSeLam arkadaslar ben sinava hazirlaniyorum.VE sinav tarihim belli oldu bayram dan hemen sonra.insAllah kazanirim cooooook stresliyiim...yardimci olur musunuz sorular zor mu arkadaslar..

FrauYildirim

ARKADASLAR MERAK ETTIM KART CEKIMINDEKI KELIMELER KOLAY MIIIIIII?

Giray_Ebru

Dogrusu bu kurs icin icimde biraz heycan ve mutluluk var.
Heycan neden?
- Aslinda yeni bir ortam icin hazirlanmaya baslayacagim icin diyebilirim.
Korku neden?
- Sinav günü yasanabilecek aksilikler ve sınav süresince icimde olacak olan duygu.

Bu ikisine ragmen o gün' ü sabirsizlikla bekliyorum.

Sorular icin ayrica tesekkür, sayenizde deneyim ve ön bilgi ediniyoruz...

(LALEZAR)

hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar...hayırlı haberlerinizide bekliyorum..sınav sorularınızı bizlerle paylaşırsanız sevinirmmm...

er_cu_41

Alıntı yapılan: FrauYildirim - Aralık 05, 2008, 04:06:01 ÖS
ARKADASLAR MERAK ETTIM KART CEKIMINDEKI KELIMELER KOLAY MIIIIIII?
güzel kardeşim evet o çok kolay kartı çekiyorsun mesela _sport_çıkıyor sende yanındaki arkadaşına soruyorsun örnegin _MACHEN SİE SPORT _oda_YA İCH MACHE SPORT_DİYOR BUNUN GİBİ BİRKAÇ şEY...
BENDE SINAVA GİRMEDİM ARALIK 22 PAZARTESİ GÜNÜ GİRCEM SINAVA GİRİCEK OLAN VARSA SON 3 GÜN YEMEK YEMESİN ÇALIşSIN DİYEBİLİRİM KAFANIZI HİÇ KARIşTIRMAYIN HEYCANLANMAYIN SINAVINIZ BİTSE BİLE KONTROL EDİN YOKSA PUAN KIRIYORLAR SAGA SOLA BAKMAYINNNNN...SAKIN.

FrauYildirim

Arkadaslar ben 16 Aralikta sinava girdim.Sinav sonucum geldi KAZANDIM: yuppi:) yuppi:)DARISI SIZLERE olsuunnnn Arkadaslar...

FrauYildirim

Arkadaslar heyecan yapmayiin .Sorular cook basitti.... cofe:)

FrauYildirim

Arkadasim ilk önce sana sinav da basarilar diliyoruum..Ben aralik 16.sinda girdim sinava iki gun sonra sonuc aciklandi ve KAZANDIIM.Darisida sinava giren arkadaslara olsuun.Sorular kolaydi inanin,yeter ki heyecan yapmayin derim.BEN ilk sinav da kazandiim.BASARILARRRRR...

FrauYildirim

Sinav sonucunu aciklandiginda yazarsan sevirim,merak ederiim....