Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

slm milleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

jentzsch

Herkese selamlar.. 2 gün kaybolduk.Birileri fanatik falan olmus.Benden fanatigi var mi bu forumda.. tickoff:)

Neyse yakinda geri döncem.. kur;)

Machs gut!!

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Ekim 24, 2008, 10:54:17 ÖSHerkese selamlar.. 2 gün kaybolduk.Birileri fanatik falan olmus.Benden fanatigi var mi bu forumda.. tickoff:)

Neyse yakinda geri döncem.. kur;)

Machs gut!!

Koligeee sen yeterki gelll ....  ;D
Senide fanatik ederiz ...

Itiraf ediyorum ben Koligemii özlediim yawww...  ;D

...mystery...

kirsehir7

yaa  jentz nerelerdesinsen cok özledik seni.bakiyorumda biziunuttun

SEVGI-40

slmmmmmmmmmmmmmm ben deldim.nasilsiniz

esma 41

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 25, 2008, 12:00:56 ÖÖslmmmmmmmmmmmmmm ben deldim.nasilsiniz

a.s. sevgi ...

Nasilsin ?

SEVGI-40

nihayet biri gördü beni bagircaktim artik neyse ;D

idare ederim tantecim sen nasilsin

esma 41

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 25, 2008, 12:31:23 ÖÖnihayet biri gördü beni bagircaktim artik neyse ;D

idare ederim tantecim sen nasilsin

Cok sükür .. iyiyim .

SEVGI-40

...mystery...

kimler var bugün yine almancax'ta?? dilaradan başka... ;D

...mystery...

oooo sevgi hoşgeldin nasılsın??? :) kirsehir sen nasılsın?? esma abla ve Ribery iyi ama yine sorıyım sizler nasılsınız?? :)

RIBERY

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 26, 2008, 01:20:24 ÖÖoooo sevgi hoşgeldin nasılsın??? :) kirsehir sen nasılsın?? esma abla ve Ribery iyi ama yine sorıyım sizler nasılsınız?? :)
tşk ıyı olmaya çalışiyoruz dunya hayatı hıç bıtmez dıyoruz ama dunya 3 gun bıle degıl

RIBERY

herkese ıyı geceler Allaha emanet olun arkadaşlar

...mystery...

evet öyle Ribery.. esma ablaya iyiyim demiştin sanırım ondan öyle iyi yazdım üzgünsün galiba ama üzülme hayatta hiçbişey(çok büyük konuşmayalımda) üzülmeye değmez.. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Ekim 26, 2008, 01:31:27 ÖÖherkese ıyı geceler Allaha emanet olun arkadaşlar
iyi geceler Ribery byby:)

esma 41

Alıntı yapılan: RIBERY - Ekim 26, 2008, 01:30:24 ÖÖtşk ıyı olmaya çalışiyoruz dunya hayatı hıç bıtmez dıyoruz ama dunya 3 gun bıle degıl

dedim ya 3 günlük dünya bu ,kimse bosuna yanmasin
degilmi mutluluk sevgi , dostluk ,kardeslik
neden kimse kirilsin  ,birbirine darilsin
isterim bende , herkez mutlu olsun
kalpleriniz sevgiyle dolsun

Iyi geceler Ribery ...  ALLAH a emanet ol !  byby:)