İkiz Kulelerdeki Türkler

Başlatan ...mystery..., Ekim 24, 2008, 10:31:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Akıllı Türkler işte... ;D

Terörist saldırıda çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü. Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta... Basına yansıyan hikâyelere göre Türklerin kurtuluş sırları şöyle :

En kötüsünü düşündüler : Bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu. ABD´lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü. Türk ´Nasıl kurtulurum´u planlarken ABD´li masasında çalışıyordu.

Anonsları dinlemediler : Resmi emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan "Binayı terk etmeyin" uyarılarına aldırmayıp hemen merdivenlere yöneldi.

Cepler hep açık : Tam bu sırada en ciddi toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette dahi yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları "çabuk kaç, binaya uçak çarptı" diye uyardı.

Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk´e kulak verelim: Amerikalılar merdivenin sağından tek sıra halinde iniyordu. Polise "Neden solu kullandırmıyorsun?" dedim. "Yukarı çıkanlara ayırdık" dedi. Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim. 2 dakika sonra bina çöktü.

İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : "Binadan çıkınca hemen uzaklaştım. Çünkü depremde binalar sallantıdan 15-20 dakika sonra çökmüştü. ABD´lilerse binanın önünde telefonla ´Kurtuldum´ diye müjde veriyorlardı. Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar."

(alıntı)

esma 41

Aglanacak halimize gülüyoruz.
Bence bu gibi seylerle saka yapmak dogru degil.

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 24, 2008, 11:58:25 ÖS
Aglanacak halimize gülüyoruz.
Bence bu gibi seylerle saka yapmak dogru degil.

haklısın esma abla... :) o zaman niye paylaştın diceksin ben ilk okuduğumda güldüm böyle şeylerle şaka yapmanın doğru olmadığını bile bile güldüm ama neden bilmiyorum... :-\

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 25, 2008, 10:34:24 ÖÖhaklısın esma abla... :) o zaman niye paylaştın diceksin ben ilk okuduğumda güldüm böyle şeylerle şaka yapmanın doğru olmadığını bile bile güldüm ama neden bilmiyorum... :-\

"Hatani" anladiysan sorun yok derim.
Bir dahaki sefere daha "dikkatli" olursun.  ;)

...mystery...

evet dikkat edicem esma abla... :) uyardığın için sağol... :)

esma 41

...mystery...

esma 41

...mystery...

:haha:

böyle karşılıklı gülüşüyoruz garip bişey oldu ;D

esma 41

O zaman aglasalim biraz ne dersin ...  :zopa:

;D offoff:) tickoff:)

...mystery...

yok o daha kötü... ;D bide ben ağlamamki... :)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 26, 2008, 12:33:16 ÖÖyok o daha kötü... ;D bide ben ağlamamki... :)

Aglama tabi .
Sevmem öyle sulu gözleri dermisim ...  ;D

...mystery...

;D

ben 11 aydır 2 kez ağladım hiiiiiiç sulugöz değilimdir yani... ;D bide kolay kolayda terlemem bilmem anlatabildim mi? :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 26, 2008, 12:38:05 ÖÖ;D

ben 11 aydır 2 kez ağladım hiiiiiiç sulugöz değilimdir yani... ;D bide kolay kolayda terlemem bilmem anlatabildim mi? :haha:

Terleyip terlemedigini yakinda görecegiz ...  :zopa:
Ben terlemem diyenleri cok gördük biz ... bilmem anlatabildimmi ?  kur;)

...mystery...

anlatabildin sanırım esma abla... utanan:) yani ben daha açık şöyle anlatıyım kışın terlemem... ;D

esma 41

Ben kisin terlemem diyenleri de cok gördük , sonrada Kirmizi Koltugumzdan
SIRILSIKLAM  kalkanlari  da cok gördük ...  kur;)
Bu Forumda daha neler neler gördük biz bi bilsen ... görmedigimiz bisey kalmadi..  kur;)
Neyse birkac gün sonra görürüz artik ... kimin terleyip terlemedigini.  ;D

...mystery...

inşAllah...bakalım terlicekmiyim..oturursam tabi..(öyle görünüyo ama.. :-\ )