Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

;D ;D ;D

hmm...kırmızıda bana çok yakışırmış..öyle diyolar.. ::)

bakalım yakışıyomu??? bende bilmiyorumki yakışıcağını sanmam ben görüntü kirliliği yapmıyım en iyisi başkası otursun :haha:

...mystery...

RIBERY

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 26, 2008, 01:10:53 ÖÖTamam sizide baska bir zaman oturtururuz . (ne zor kelime  ;D)
Ne dersiniz?  :)

ınsAllah

esma 41

...mystery...

ahhhhhhh ahhhh şimdiden oyumun "0" olduğu günleri özledim dilimi ayy elimi eşek arısı soksaydıda yazmasaydım yaa keşke... ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 26, 2008, 01:18:58 ÖÖahhhhhhh ahhhh şimdiden oyumun "0" olduğu günleri özledim dilimi ayy elimi eşek arısı soksaydıda yazmasaydım yaa keşke... ;D

Keske neyi yazmasaydin mystery ?  :zopa: :)

...mystery...

ben kirsehir'in zamanı gelmişti diye yazmıştım o da bana oy vermiş intikam demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece o da bana oyunu vermiş bide dilara verdi..3.sü kim daha bulamadım ama.. öyle yani dedimki keşke "kirsehir'e verdim zamanı gelmişti" yazmasaydım diye... ;D

esma 41

...mystery...

3,14

--> Yücel daha oturmadi demek... ;D Zamani gelmedi mi daha sizce de??? Mystery sen sonra otursan da olur abisi, Yücel abine öncelik tani.... ;D

...mystery...

evet evet..kesinlikle...çok sağol onur abi beni kurtardığın için benim zaten oyum onaydı...bana verdiler oylarını beni oturtucaklardı..ohhh rahatladım ya.. :)

3,14

--> Beraberlik var, erken sevinme.. ;D Bakalim kim olacak... :P

...mystery...

ufff yaa doğru beraberlik var... :-\ evet merakla bekliyorum son 2 gün bakalım nolucak.. :)

yücel

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 26, 2008, 10:07:31 ÖÖufff yaa doğru beraberlik var... :-\ evet merakla bekliyorum son 2 gün bakalım nolucak.. :)

O zaman oyum sana.... byby:)

3,14

--> ;D ;D ;D Selam Yücel naber? ;D Son anda kurtardin koltuktan... :D

...mystery...

hayıııııııırr yaa.... hep benim başıma bu çenem yüzümden geliyo bu şeyler yaaa haksızlık bu... :-\

...mystery...