kendinizi ne kadar tanıyosunuz

Başlatan nurum, Kasım 18, 2007, 10:51:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Üfff sıkıldım artık aynı sayıdan........ Yine 21... Nereye gitsem 21 var... :S Neyse benim puan da 21 çıktı.. En kötüsüymüş ya.. :(

...mystery...

:haha:
yine 21 evet bunu okumuştum sende herşey 21 çıkıyordu onur abi.. :)

3,14

...mystery...

çok sevmiş demekki seni(bebek muhabbeti gibi oldu ama olsun sevilmicek birimisinki onur abi.. ;D )

3,14

...mystery...

dielosch

aynı şekilde beni de 23 bırakmıyor :D kötü bir günüm olursa da o 23 oluyor böyle testlerde de 23 çıkıyor aralık'ın 23 ünde doğdum ne bilim yani yuh demeyin bi aralar çok takmıştım bu 23 e ondan kimin isminin harflerinin sayısını dört işlem yapsam 23 çıkıyor ( yani mesela ece diyelim e 6. olduğu için 6 yla işlem yapıyorum bunun gibi bişi işte... sonunda 23 çıkıyor ) sonra sakız fallarındaki rakamları toplayınca 23 çıkıyor ilk satırdaki harfleri toplayınca 23 çıkıyorr öff bi arada 23 le ilgili bi film çekmişler gizemi hakkında :D yaa çok uzattım hemen topluyorum kısaca ben de 23 den bıktım Onur abi :D :haha:

...mystery...

beni bırakmayan bi sayı yok  böyle ne güzel heralde kafayı yerdim ben... ;D kolay kolay yemem kafayı ama... :D

dielosch

...mystery...

3,14

--> Seni anliyorum ufaklik2.... ;D (ufaklik:mystery{gizem}) (ufaklik2:sen ol o zaman... ;D) Izin verirsen numaralandiriyim, benim icin daha rahat olur... :P Istemiyosan acikca söylersin.. ;)

dielosch

yok yok nasıl isterseniz onu kullanın :D ben de isim takmayı severim karşı taraf rahatsız olmadığı sürece bu arada Onur abi diyorum sorun olur mu???

3,14

--> Sorun yok benim acimdan... Sadece abi de diyebilirsin her defasinda Onur yazmak zor oluyosa... ;D

dielosch

olur farketmez elime nasıl gelirse o zaman ;)

3,14

--> ;) (Uyari almadan konulari tadinda birakalim... utanan:))

dielosch

SEVGI-40

16 cikti ya kötünün kötüsü yani :( :( :( :(