Aklimdasin

Başlatan yildizkaymasi, Ekim 21, 2008, 10:28:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ben çok gevezeyimdir... ;D

3,14

--> Evet biliyorum.... :P :P Saka saka ... ;D

...mystery...

:haha: bilebilirsin gerçekten gevezeyimdir ;D

3,14

--> Biliyorum dedim ki zaten... ;D

...mystery...

iyi bende onu dedim zaten... ;D

SEVGI-40

yildizkaymasi

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 29, 2008, 11:22:42 ÖÖbuda cok güzeel ya

Tesekkür ederim yine bende, zamanla burda üyeleri tanidiktan sonra, kisilere yönelik siirlerde yazarim, insAllah sizin icinde yaparim bunu. Biraz daha taniyayim o zaman yazicam.

...mystery...

aaaaaa ne güzel... ;D benim içinde yazabilirmisin yildizkaymasi tanıdıktan sonra... :) ne yüzsüzüm yaa.. ::) odamın baş köşesine yazar asarım... ;D

yildizkaymasi

Yazarim tabi, aslinda bir iki kelime veya bir söz yazsan ben onlari alip bir sey yazarim, bunu eski girdigim sitede cok yaptim beni taniyanlar bilirler, elimden bir sey gelmese insanlari sevindirmek icin onlara hitaben yazi yazarim. yüzsüz degilsin birde böyle gör olayi. Sen bana yardimci oluyorsun bir seyler beynimde üretmeye. Yani ben sana tesekkür etmem gerekiyor alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: yildizkaymasi - Ekim 29, 2008, 09:49:25 ÖSTesekkür ederim yine bende, zamanla burda üyeleri tanidiktan sonra, kisilere yönelik siirlerde yazarim, insAllah sizin icinde yaparim bunu. Biraz daha taniyayim o zaman yazicam.
cok sevinirim bak ilk siir bana yazcaksin ona göre ilk sözü ben aldim sanirim

...mystery...

Alıntı yapılan: yildizkaymasi - Ekim 29, 2008, 10:20:38 ÖSYazarim tabi, aslinda bir iki kelime veya bir söz yazsan ben onlari alip bir sey yazarim, bunu eski girdigim sitede cok yaptim beni taniyanlar bilirler, elimden bir sey gelmese insanlari sevindirmek icin onlara hitaben yazi yazarim. yüzsüz degilsin birde böyle gör olayi. Sen bana yardimci oluyorsun bir seyler beynimde üretmeye. Yani ben sana tesekkür etmem gerekiyor alkis:)

alkis:)

:) ben o yüzsüzlüğü şaka olarak söylemiştim ama olsun... ;D