Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Başlatan esma 41, Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

AKP
34 (61.8%)
CHP
9 (16.4%)
MHP
5 (9.1%)
DTP
0 (0%)
Diger
3 (5.5%)
Cevap yok / kararsizim  / sandiga  gitmem
4 (7.3%)

Toplam Oy Verenler: 51

mucizemsin

Turkiyenin ic ve dis dusmalariyla baska hangi parti basedebilirdi yolsuzluga karsi kim bukadar dik durabilirdi Turkü ve kürtü hic ayirt etmeden kim hizmet edebilirdi bence hicbiri buyüzdende Ak parti bana cazip geliyor.

esma 41

Alıntı yapılan: mucizemsin - Ekim 26, 2008, 03:56:16 ÖSTurkiyenin ic ve dis dusmalariyla baska hangi parti basedebilirdi yolsuzluga karsi kim bukadar dik durabilirdi Turkü ve kürtü hic ayirt etmeden kim hizmet edebilirdi bence hicbiri buyüzdende Ak parti bana cazip geliyor.

Seviyeli düsünceleriniz icin tesekkürler.

SEVGI-40

khoLpa$aLı

gercektende Türkiyede kendi cikarlarini düsünmeyen parti yok gibi.

dielosch

ben zaten oy veremem yaş bakımından ;D

ama verebilseydim CHP'ye verirdim.Onu denerdim o da bu işi yapamazsa Mhp'ye verirdim onu denerdim..Ee artık hiç bişi yapamıyorlarsa da ben ne yapabilirim ki en ımm nasıl denir yapacaklarından emin partiler bunlar yalnız Akp'ye vermezdim...2 dönemdir iktidar olan parti o seçim döneminde halka çok büyük yardımlar yapılıyor sonra da halkın düştüğü durum insanı güldürüyor ister istemez ' al sana oyunu verdin noldu çek şimdi ' diyor ...Örneğin bize en yakın olay önceki seçimlerde fındık fiyatını açıkladıktan sonra seçim yapılcaktı ve fındık fiyatını 8 ytl yaptılar....şimdiki seçimlerde ise fındık fiyatı açıklanmadan seçim oldu ve fındık fiyatları geçen sene hatırlamıyorum ama yine düşüktü o fiyata göre bu sene ise 2,5 ytl'ye düştü fiskobirlik ise 4 ytl ye alıyor ki bu ağustos ayında fındık toplanıyor ancak kasım da satarsan bu fiyat ki siz eylüldeki fiyatını duymayın bu sadece bir örnekti...Daha sonra Türkiye'de satılmadık yer kalmadı...şu terör meselesi kaç yıldan beri süregeliyor ve her sene şehit vermeye devam ediyoruz...Dış borçlarımız gittikçe artıyor...Bir gün Amerika savaş açsa bize sanmıyorum kazanabilirmiyiz...Topraklarımızı satıp duruyoruz...Kimse bilmiyor mu Filistin topraklarını sata sata İsrail devletini oluşturdu.şimdi İsrail de tehlikeli devletlerden değil mi ??

bu benim görüşüm aslında Türkiye'de gerçekten doğru düzgün parti yokk...

Bu arada patlak vermez yani TR'de düşüncelerini özgürce açıklayabilirsin bununla ilgili yasa var ama ne kadar uygulanıyor orası meçhul...Anladınız sanırım...

...mystery...

güzel düşünceler dilara aynen bende böyle düşünüyorum ama ben CHP'yede MHP'yede vermezdim...daha düzgün biri KOLTUK SEVDASI olmayan birine verirdim ama öyle biri olmadığı için vermezdim... :)

RIBERY

herkesın düşüncesı farklı olabılır ama  son ıkı dönemdır AKP nın yaptıklaırına ıyı bakın ya arkadaşlar neler yapmadıkı YIGIDI ÖLDUR HAKKINI YEME bence ıkıncı özal dönemıdır.

Aşil

ben aziz yildirimin parti kurmasini bekliyorum oyumu ona verecem.... :D

sakin gulmeyin, adam bir basa gelse dusünsenize allem eder kallem eder turkiyeyi zengin eder..FB nin hali ortada yuppi:) alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Ekim 30, 2008, 01:25:49 ÖÖherkesın düşüncesı farklı olabılır ama  son ıkı dönemdır AKP nın yaptıklaırına ıyı bakın ya arkadaşlar neler yapmadıkı YIGIDI ÖLDUR HAKKINI YEME bence ıkıncı özal dönemıdır.
evet neler yapmadıki ben istesem bu kadar şey yapamazdım ::) iyimidir kötümüdür yaptıkları orası tartışılır ama herkesin düşüncesi farklı tabiki saygı göstermek lazım... :)

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Ekim 30, 2008, 01:47:46 ÖÖben aziz yildirimin parti kurmasini bekliyorum oyumu ona verecem.... :D

sakin gulmeyin, adam bir basa gelse dusünsenize allem eder kallem eder turkiyeyi zengin eder..FB nin hali ortada yuppi:) alkis:)

Spor Kulubü ile Devlet Kulübü Baskani  ;D olmanin arasinda daglar kadar fark var dermisim.  ;D
Ama cevabin güzeldi , tesekkürler...  :haha:

Fenerbahcenin hali ortada evet ...

Turkcell Süper Lig Puan Durumuları

1.Besiktas
2.Trabzonspor
3.Ankaraspor
4.Sivasspor
5.Bursaspor
6.Galatasaray :)
7.Kayserispor
8.Gaziantep
9.Fenerbahce kur;)
10.Eskisehirspor.

Saka bir yana Aziz Yildirim iyi bir kulüb baskani ve iyi bir is adami.  :)

Konuyu katletmek üzereyim .
Siyasetten spora gectik yine ...  ;D

Aşil

tesekkurler ,puan durumuna bakmayin siz mali durumuna bakin. fenerbahcede bir cumhuriyet zaten..! :laugh:

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Ekim 31, 2008, 12:52:38 ÖÖtesekkurler ,puan durumuna bakmayin siz mali durumuna bakin. fenerbahcede bir cumhuriyet zaten..! :laugh:

Hersey para degil dermisim ...  ;D

fenerbahcede bir cumhuriyet zaten

Iste buna bende senin gibi gülerim anca ....  :haha:

Ya birakalim simdi FB yi falan Konumuz Siyaset.

Gelecek secimte kime oy vereceksin Asil ? ( sormasi ayip)  utanan:)

Tabi  cevap vermek zorunda  degilsin.  ;D

Aşil

ben halka hizmet edene bakarim kim daha iyi hizmet ederse ona veririm.                              

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Ekim 31, 2008, 01:01:37 ÖÖben halka hizmet edene bakarim kim daha iyi hizmet ederse ona veririm.                              

Yani ??  :)

Aşil

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Ekim 31, 2008, 10:47:43 ÖS???

Asil der ki : ben halka hizmet edene bakarim kim daha iyi hizmet ederse ona veririm.  

Bende diyorum ki : Bu aralar halka en iyi hizmeti hangi parti  ediyor  sizce ?  :)

Anladinmi simdi Asil?  ;D

MuhaяяeM

Bu aralar halka en iyi hizmeti biz veriyoruz :)  almancax partisi :D

şaka şaka ben anladım, oyumu da verdim bilee